15-годишно дете бере душа след тежко ПТП в Братаница

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:52 / 22.12.2019
3381
Двама са пострадали при тежка катастрофа на входа на пазарджишкото село Братаница. Сигнал за инцидента е постъпил вчера около 11.20 ч. Към мястото незабавно били насочени автопатрули на "Пътна полиция“, линейка са Спешна помощ и аварийно-спасителен екип на РСПБЗН-Пазарджик.

Пристигайки, униформените установили, че водачът на лек автомобил "Ауди“ Ж.Ф.- 24 г. от септемврийското село Варвара е предприел забранена маневра на ляв завой при излизане от бензиностанция в началото на селото. Така отнел предимството на микробус "Мерцедес“ с водач Н.Т. - 30 г. от Костандово.

Последвал удар, в резултат на който са пострадали возещите се в леката кола Й.Т.- 53 г. от село Варвара и 15-годишно момче от същото село. Детето е транспортирано в МБАЛ-Пазарджик в тежко състояние, а след като е стабилизирано е транспортирано в реанимация на УМБАЛСМ "Н.И. Пирогов“ с опасност за живота. На мястото е извършен оглед, води се разследване.


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Огнен ад до Пловдив, откриха следи от коктейл "Молотов"
Няма пари за нов мост край Калояново
Жителите на Лъки към Цвета Караянчева: Асфалт не се яде, ама без ...
Единственото населено място в община на 22 км от Пловдив въведе р...
Градушка помля реколта в Пловдивска област, ракетите не помогнаха...
Пловдивско село с нова модерна придобивка, отговаряща на всички и...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).