ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Жилищен парк Royal Garden кани пловдивчани на Ден на отворени врати
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:00 / 07.04.2023Коментари (1)2646
©
Само тази събота всеки новодомец получава безплатен гараж за половин година в комплекса, който вече е с Акт 14

"Галакси Инвестмънт Груп“ организира Ден на отворените врати в жилищен парк Royal Garden тази събота, 8 април 2023 г., от 10 до 18 часа. Отвореното събитие ще се проведе в търговския офис на компанията-инвеститор, който се намира в непосредствена близост до комплекса на бул. "Свобода“ 65А - на партера в "Офис Парк Пловдив“. Инициативата е за всеки, който желае да получи подробна информация за всички предимства при реализацията на проекта и за лимитирания брой апартаменти, оставащи за продажба. Вече завършените сгради 1 и 2 на Royal Garden са отличени със специална награда "Сграда на годината“ и са напълно продадени, но породи огромния интерес към жилищния парк, в момента се изграждат сгради 3 и 4, които вече имат Акт 14 и се очаква да бъдат завършени в края на настоящата година.

В рамките на събитието всеки клиент, резервирал апартамент в комплекса ще получи и специален бонус от инвеститора – безплатно използване на подземен гараж за половин година, което е допълнително удобство при нанасяне в новото жилище.

Сгради 3 и 4 на Royal Garden се изграждат с материали от най-висок клас на световни марки и залагат на иновативни решения за създаване на луксозна, балансирана и здравословна среда за живот. В реализацията му се използват ефективни топлоизолационни материали и такива с клас на реакция на огън, нормиран за съответната степен на пожароустойчивост, а последните два етажа ще са изпълнени с вентилируема фасада с HPL.

Избрана e висок клас алуминиева дограма Schüco AW CT 72, която е иновативно решение с балансирано съотношение между елегантен дизайн, тесни ширини на профила и нисък коефициент на топлопреминаване. Това е гаранция за целогодишна оптимална енергийна ефективност и комфорт във всеки апартамент.

Заложено е допълнително окабеляване за "умен дом“. Ще бъде изградена система от филтри, премахващи наличието на твърди частици в питейната вода и подобряващи вкусовите ѝ качества. За спокойствието на живущите е планиран монтаж на датчици за вода като част от системата за превенция от наводнения.

Подсигурено е отопление от ТЕЦ, като за дистрибуцията на топла вода ще бъде изградена централна система от абонатната за всяка сграда и допълнителна възможност за захранване с индивидуални бойлери.

Концепцията на Royal Garden се основава върху създаването на изискана и балансирана среда, обединяваща изчистени форми и земни тонове, за да създаде усещане за спокойствие и хармония. Външната архитектура се отличава с индивидуални елементи - лоджии и еркери, и обширни тераси, предоставящи чудесни
©
гледки. Сградите са разположени така, че да създадат оптимално вътрешно пространство, оформящо голяма градина. Залага се на конструктивни решения, които да осигурят на жилищата максимален простор и осветеност, и помещения с прави форми, с впечатляваща светла височина от 2,85 м.

Интериорът на общите части залага на изчистени форми и на модерно излъчване. Всеки вход се реализира по дизайнерски проект и впечатлява с визията си и усещането за лукс и комфорт още при влизането в сградите.

Жилищният парк на "Галакси Инвестмънт Груп“ е комплекс от затворен тип, предлагащ и редица други удобства, които допринасят за уредения начин на живот на своите обитатели. Сред тях са 24-часова охрана с контролиран достъп, видеонаблюдение, професионална поддръжка, осигурени паркоместа и места за зареждане на електромобили.

"Royal Garden“ е сред най-предпочитаните жилищни комплекси в град Пловдив не само заради високото качество на строителството и модерна архитектура, но и заради отличната си локация. Той се намира в един от най-зелените райони на града - парк "Отдих и ĸyлтypa“, на място с новоизградена инфраструктура, отлично поддържана паркова среда и приятна атмосфера. Близо е до Гребната база, детски градини, хипермаркети, Мол Пловдив и спортни съоръжения. Всичко това откроява района като привлекателна среда за живот, което в комбинация с останалите предимства на проекта, го превръщат в най-престижния жилищен комплекс на град Пловдив.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Мамка Ви и милярдерите - 2к квадрата....не мерси...,те ще Ви останат апартаментчетата,тогава ще се свие свинкстерчето....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Изготвят стратегия за развитие на Летище Пловдив
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Земетресения в България
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: