Завод за фарове на "Мерцедес" до Пловдив набира персонал: Даваме високи заплати, безплатна храна и транспорт

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
12:46 / 11.09.2018
187592
С високо заплащане, безплатна храна и транспорт, обучения в чужбина и израстване в кариерата, привличат от "одело Фарба България“ различни специалисти и работници производство. Турската компания, която строи високотехнологичен завод за фарове на "Мерцедес" в зона Куклен, част от "Тракия икономическа зона", стартира кампания за набиране на персонал. От "Сиенит строителна група“, изпълнител на обекта, уточниха, че в момента извършват грубия строеж и вдигат конструкцията.

"По предварителни разчети през януари 2019 г. трябва да внесем машините и производствената техника и да започнем нейното инсталиране в завода. Затова първо търсим електротехници и механици, които да изпратим на обучение в Турция“, обясни за медиите Десислава Николова, мениджър "Човешки ресурси“ на "одело Фарба България“. Оборудването не е специфично за България и е необходимо специалистите да преминат обучение за неговото монтиране и настройване. Кандидатстващите за работа трябва да имат средно образование, висока грамотност и силно развито логическо мислене, уточни Николова.   

"Фирмата започна да набира и процесни инженери, както квалифицирани работници за производството със средно образование и технически умения. Работата, която изисква прецизност, е подходяща и за жени", допълва Десислава Николова. Производството не е конвейерно, а е с поточни линии. Очакваният брой служители до края на 2019 е 140. През 2023 наетите лица ще стигнат 400.  

От "одело Фарба България“ набират персонал и за складовото стопанство – мотокаристи и електрокаристи и всички специалисти, свързани с логистика. Компанията има намерение да направи логистичен хъб в България. "Тук ще се внасят продуктите от завода ни в Китай и ще ги дистрибутираме до клиентите в Европа“, посочи Николова. Тя допълни, че ще са необходими и специалисти със средно образование за отдел "Качество“ в завода. Желаещите може да се свържат с фирмата по имейл desislava.nikolova@bg.odelofarba.com и тел.: 0882 550 164.  

Фаровете се променят много динамично. Затова турската компания създава развоен център в София. R&D звеното се нуждае до края на 2018 г. от 15 CAD дизайнери (конструктори) / машинни инженери. Това ще бъде третото развойно звено на фирмата след тези в Германия и Турция.

"Търсим не само персонал, но и фирми, които предлагат услуги като транспорт, храна, медицинско обслужване и други“, допълва HR мениджърът. Тя подчертава, че "одело Фарба“ е компания, ориентирана към човека – всеки служител да работи в добър психоклимат, да е мотивиран, за да произведе качествен продукт. Турският холдинг идва с намерението да пренесе най-добрите световни практики в производството на светлини и сме горди от факта, че в нашите заводи процентът на доброволно напускащите в годишен размер клони към нула, което е показател за отличната работна среда и фирмена култура.“

Виж коментарите (5)

Още по темата (521):
10.04.2024 65 водещи компании търсят служители в Пловдив
28.03.2024 ТИЗ започва паневропейски интермодален проект с италианската Gruppo
UniRetiCon
23.03.2024 Нов завод за 107 милиона до Пловдив търси 110 работници
21.03.2024 Западен гигант започна изграждането на нов завод в Пловдив
20.03.2024 Инвестиции за над 250 милиона евро: Новите заводи край Пловдив
16.03.2024 Предвиждат изграждането на пешеходна алея и веломрежа, която да свърже общините Раковски и Марица
Още новини от Новини от Пловдив:
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...
Родни ученици, единият от Пловдив, с пълен комплект медали на меж...
Работник в голяма фабрика в Пловдив заплашен с уволнение, бил чле...
Депутат от Пловдив напуска политиката: За да си ефективен трябва ...
Най-скъпите квартали в Пловдив, чиито цени надвишават 1 500 евро/...
Трети ден част от Гребната база в Пловдив е недостъпна заради авт...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).