ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Заведение уврежда зрението на пловдивчани със силни светлини
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:00 / 21.01.2011Коментари (62)16069
© Plovdiv24.bg
Заведение заслепява и уврежда зрението на пловдивчани. Това научи Plovdiv24.bg от наш читател, пострадал от премигващите силни светлини идващи от заведение "Бизар" намиращо се на ул. "Капитан Райчо". Човекът се оплаква, че един от лъчите, които се използват за светлинни ефекти от въпросното заведение вероятно са увредили неговото зрение понеже след облъчването в продължение на дни чувства дискомфорт.

"Получила съм множество сигнали от граждани относно светлините на въпросното заведение и вече сме предприели необходимите мерки. Пуснали сме предписания до заведението. То трябва да оправи осветлението си и да премахне тези силни и вредни светлини ще има и санкции", това каза относно създалия се проблем кметът на район "Централен" Райна Петрова.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Минавам вчера през ГРАНД и гледам наоколо само слепи хора се разхождат! Ужас!!!!Абе вие добре ли сте?!?! Г-н Веселин, разбрахме, че сте инжинер, пишете грамотно, не харесвате Бизар ( въпреки, че не сте го посещавали), и май имате нужда от жена!! Давайте, да затворим всички заведения и да си седим да коментираме тук! Мисля, че на всички ни е писнало от " форумни герои ". Защо не пишете за другите заведения, в които няма лазери а фалшив алкохол, безобразно високи цени и т.н. След като е толкова лошо това заведение, защо винаги е пълно?А за онзи господин, който обиждаше управителката:1. След като сте били само двама души да ви бяха отделили цял район та да се ширите на спокойствие.2. Не се правете на толкова обиден, защото на други места изобщо нямаше да ви търсят място. Айде чао, че ми писна....
+1
 
 
Аз минавах наскоро от там и махаха някакъв прожектор (зелен лазер)
0
 
 
Младежи!Защо спорите за очевидната истина?Че светлините от заведението притесняват минувачоте и живеещите наоколо е факт.Няма нужда да са вредни и опасни.И че повечето собственици на такива заведения са мутри,също е факт.Надуват цените и плащат смешни пари на работещите.И не ги осигуряват на реална заплата.Докато това не се махне,не става нищо.
You can't rely on other people to make you happy
на 21.01.2011 г.
-1
 
 
Айде като сте толкова отворени г-н барманчето (животното) и гаджето му (кристина) да ми кажете ако всичко е по правилата и безопасно, защо районното кметство са написали предписания и ще налагат глоби на заведението заради тези светлини?
0
 
 
Добре че живея далече от там,та съм в безопасност!
+1
 
 
Голяма реклама на заведението се получава нещо тук!!!Ако тези светлини са вредни и на клиентите не им харесва съм сигурен,че собствениците ще ги демонтират!Ако действително има осветяване и на отсрещния тротоар също има решение-просто трябва светлините да се пренастроят за да светят под друг ъгъл.
0
 
 
някой ще ми каже ли къде е тая дупка,за пръв път го чувам това смешно име.
+5
 
 
Сега към момчето от бара:Ти би ли искал в твойта стая нонстоп вечер да свети лазер?Нищо лично,със здраве да си бачкате в бара-просто понякога трябва да се съобразявате
+3
 
 
На много от Вас май физиката не е била любим предмет Всички лазери в нанометровия диапазон увреждат зрението-а това са точно цветните лазери в дискотеките Най-вредни са така наречените хелий-неонови лазери от червения диапазон на светлината-от тях дори може да се ослепее Пишете по форумите това за което сте сигурни-дилетантските приказки на пазара Съчуствам на потърпевшия-абсолютно прав е
-3
 
 
Ако зрението се увреждаше от такива светлини и лазери никой артист, нямаше да може да вижда! Слави Трифонов се "облъчва", както някой използват тази дума, 25 години всеки ден с часове и чак сега си има проблем със зрението. Мисля, че тези светлини, на едно от най-хубавите кафета в Пловдив, са безобидни спрямо прожекторите в театара и киното! Тези който казват че лазер свети в някоя тераса, явно вече са с увредено зрение защото такова нещо няма! Вместо да се радваме на хубавите места, заведения и магазини винаги се намира някои невеж, неразбиращ без амбиций човек да намери косур в работата на другите - мразя тази наша българска черта!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
Абитуриентски балове 2012
Световна черна хроника
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: