ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Заляха Альоша с червена боя!
Автор: Васил Динев 11:16 / 30.01.2020Коментари (100)13332
© Радио Пловдив
Паметникът Альоша в Пловдив е бил залят с червена боя, научи Plovdiv24.bg. В основата на монумента е изписано с големи червени букви "Не сме забравили", "Няма да простим". Това е поредeн вандалски акт на Бунарджика през последните години.

От администрацията на район "Централен“ заявиха, че започва почистването на монумента и че в следващите месеци предстои поставянето на камери на територията на цялото тепе.


Още по темата: общо новини по темата: 19
14.04.2022 »
08.05.2021 »
28.04.2021 »
05.05.2020 »
28.04.2020 »
30.01.2020 »
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 31.01.2020 г.
-1
 
 
Я нека всеки , който защитава вандализма - да напишеш - какво толкова лично на него са сторили руснаците и защо е тази омраза...И за какво реално обвинявате руснаците или който и да било - за упадакъка "Царство България" и за текущото състояние... Замисляли сте се на какво се дължи и от кого поклаждана тази омраза. Да , не би твърдите , че германците не са правили подобни неща или пък любимите турци на sandstorm , или пък че американците са иделана страна ... Ерата на вандализма и хулиганството одавна е отминала ... Сега се случва един гаден процес , когато някой настройва някаква групичка срещу друга таква за да се самоунищожат... И ако продължаваме с тези измислени войни един срещу друг - ще се заличим сами и тогава ще останат само незавизисите мангали... Така че спрете се с и се замислете върху съществените проблеми за града , а не да се занимавате с глупости... И най-важното преди да обвините някого в какво и да било - помислите вие какво сте направили....
-1
 
 
Гледам много изхождане е имало с червена боя.А на някой путеноиди и русороби искам да им кажа,че тоя Галош е бил съюзник на Хитлер в Полша. И понеже си я поделиха,а после се сбиха.Или до Альоша трябва да сложим някой Джон и Джордж да е пълен комплекта съюзници СРЕЩУ Хитлер или да сложим някой Фриц до него от благодарност,че благодарение на Хитлер си имаме Южна Добруджа. Сложна е историята след 75г. Няма ни СССР ни Сталин,лайното обаче останало.За да му се навъртат лайнари. Нямам против тотема Им,но мястото му не е там!!! В Пловдив тоя въшкар нищо не е освобождавал.Ако ще сме му признателни все пак за ватенките и шпагина след преврата на 8 септември 1944 г.то мястото му е в някой музей или до братската могила!
0
 
 
aahasfer пе***аст мръсен американска мутра черна да ти е*а цялата рода мръсна к**венска никога недей обижда руснаците педерунгел
+2
 
 
За сведение на това червено лайно *елестар* - Царство България НЕ Е ОБЯВЯВАЛО ВОЙНА на СССР! Всички съветски войници в България са починали или от препиване,или от рани,получени другаде! СССР-Русия е заграбила пари,злато и държавния архив! Затова ходи духай на *братушките,червен глист!
+1
 
 
Любим на българите е Цар НИКОЛАЙ ОСВОБОДИЛ България, а болшевиките го убиха заедно със семейството му и сложиха войник от Втората световна Альоша за "Освободител" и ни окупираха 45-89та
-1
 
 
Дали му харесва на някой или не -това е история
+2
 
 
Много хубав акт си е ... братушките да връщат краденото. Е**то ще им го простим.
-1
 
 
Ето още един паметник който може да залеете с боя: Паметникът на американските пилоти, загинали при бомбандировките на София и избили и ранили хиляди цивилни и невинни БЪЛГАРИ. Идете и го залейте, нали сте патриоти. Вие сте само едни платени негодници, казано им да плюят ругаят и да рушат. Не сте способни на друго.
-1
 
 
Грозни са тези неща. И аз не подкрепям руската идеология, но това е паметник все пак.
+3
 
 
КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ РАЗБЕРЕ,ЧЕ ТЕЗИ КОМУНИСТИЧЕСКИ МОНУМЕНТИ НЕ СА ЖЕЛАНИ ТУК.ЗАЩО НЯМА ПАМЕТНИЦИ НА НАШИТЕ БОЙНИ ДРУГАРИ В ДВЕТЕ СВЕТОВНИ ВОЙНИ -ГЕРМАНЦИТЕ ?????КОМУНИЗМА НИ ДОКАРА ДО ПРОСЕШКА ТОЯГА!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: