Задържаха двама софиянци, обрали апартамент в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:21 / 04.12.2007
1343
Двама софиянци са задържани в следствения арест в Пловдив като заподозрени в извършване на кражба от апартамент. Мъжете са криминално проявени и в момента се установява съпричастността им към други домашни кражби в Пловдив. За тях има информация, че са извършвали множество подобни престъпления и в други градове из страната.


С.В./34 г./ и Н.М./ 29 г./ са били задържани в София след неколкомесечна работа на служители от Трето РПУ-Пловдив съвместно с техни колеги от ДНСП, СДП и ОДП-Варна. Двамата мъже са вероятните извършители на кражба, станала в края на март тази година в Пловдив. Тогава от апартамент на ул."Братя Търневи" са били откраднати 8 500 лева, 10 000 рубли, два цифрови фотоапарата, боен пистолет, златен медальон с тегло 50 грама, лаптоп и други вещи. В жилището на втория етаж С.В. и Н.М. били проникнали през терасата.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Един от най-великите изпълнители за всички времена е на почивка в...
Днес деца от цялата страна се събират в Стария град
В Пловдив започва пръскане срещу хапещи насекоми
Млад мъж на 21 години потроши магазин в Пловдив
Догодина пътуваме до морето с частни влакове на пловдивска компан...
Силен дъжд над Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).