Въпрос: Няма ли кой да хване за ухото Кирил Петков и да го заведе в пиано бар?

Автор: Диана Бикова
Коментари (1)
13:19 / 28.07.2021
37541
Пълноцветно и широкоформатно описание на някои от министрите в служебния кабинет направи в Пловдив председателят на АБВ Румен Петков, провокиран от въпрос кои са за критикуване и кои са отличниците, предаде репортер на Plovdiv24.bg

Порой от думи беше изсипан върху главата на министъра на икономиката Кирил Петков, който довел албански инвеститор, а при положение, че фалирал същото предприятие в Германия, му обещал 32 милиона. "Кой му е дал такова право? Няма ли кой да го хване за ухото и да го заведе в пиано бар?" - заяви Румен Петков. Припомни, че съфамилникът му отговаря за ББР, но досега не е обяснил за кредитите на Булгартрансгаз, което означава, че гледа или като на портмоне, или е некадърие.

Министърът на здравеопазването трябва да обясни как частна лаборатория се курдисва на Дунав мост и почва да прави тестове по 50 лв., които струват 25 лв. 

Още от обрисуването на служебното правителство:

"Неучастието на проф. Стоилов и проф. Рашков в следващото правителство ще е лош знак, защото те положиха неимоверни усилия за промяна. Неучастието им ще създаде усещане за крачка назад, че си отива този, който тръгне срещу главния прокурор и Бойко Борисов

Няма да запомним министъра на спорта, но ще помним Стъки. Министърът на културата се занимаваше само с плочките на Ларгото.

Някои назначения в МРРБ са смущаващи. Каква беше онази стаичка? Защо се изтегли строителна техника – плащано ли е или има забавяне с 6-8 месеца?

Президентът Радев трябва да отговори кой е номинирал министъра на енергетиката и на икономиката, защото трябва да сме наясно за генетиката на процесите".

Според Румен Петков бъдещото правителство трябва да е със силна експертиза, без партийни лидери.

"В България няма неоплют човек, не че аз нямам принос, но аз съобщавам факти. Не трябва да допускаме задълбочаване на двойните стандарти. Една от причините да се води битка с Иван Гешев е, защото той не разследва, а издава присъди. Ето, адв. Хаджигенов влезе в онази комисия и каза, че се отказва. Съжалявам, че проектът на г-н Трифонов ще се провали, но двойните стандарти са нещо страшно – борим се срещу Иван Гешев, но искаме да правим същото като него" - обяви лидерът на АБВ.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (1)

Още по темата (4080):
11.10.2022 Проф. Гечев: Правителство е възможно по-скоро с третия мандат
14.07.2022 Скандал и остри реплики в ЕП заради снимките от спалнята на Бойко Борисов
06.07.2022 Осъдиха жена, гласувала два пъти на парламентарните избори през април 2021
г.
25.05.2022 След въпрос на ГЕРБ премиерът скандално призна: Областният управител на Варна няма достъп до класифицирана информация
23.05.2022 Журналистка провокира Слави Трифонов с въпроси: Държавата става все по-зле! Ти къде си, Слави?
05.05.2022 Кристиан Вигенин сподели за приоритетите на БСП
Още новини от Новини от Пловдив:
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона
Снимка показва как е изглеждала Главната на Пловдив, когато по не...
Даваме 78 000 лева за близо 100 химически тоалетни в Пловдив
Асфалтираха най-новата улица в Пловдив, строителите блокираха кол...
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).