ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Временно неработещи светофари пак причиниха катастрофа
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:14 / 10.09.2010Коментари (19)4949
Катастрофа е станала около 15 ч. на кръстовището между бул. "Никола Вапцаров" и ул. "Пере Тошев", разбра Plovdiv24.bg. Катастрофата е породена от неработещите светофари на мястото. Катастрофата е лека и няма пострадали хора. Наш читател ни сигнализира, че за 3 дена в рамките на два пъти, за известно време, светофарите там не работели.

Припомняме ви, че поради същата причина с неработещите светофари, наскоро стана нова катастрофа до площад "Шахбазян" на бул."Шести септември", за която нашата медия писа подробно.

За повече информация относно проблемите със светофарите на посочения адрес, наш репортер се свърза с директора на "Охрана и сигнализация" Александър Стайков.

"Причините за временното спиране на светофарите на въпросното кръстовище преди дни е, че тогава е имало изгорял предпазител, който своевременно е бил възстановен. Що се отнася до катастрофата днес, тогава светофарът е бил на мигащ режим с жълта светлина. Причината за мигащата светлина е била най-вероятно кратковременно спиране на тока. В такива случаи трябва да се следят регулиращите знаци в района, които са налице в случая, но шофьорите не са се съобразили с тях и затова се е стигнало до днешната катастрофа", завърши Стайков.

В момента светофарите в района работят нормално.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Какво значение има дали е с Голф или с Мрецедес?? Съгласна съм че това с тези Голфове е смешно, хубави са си колите. Проблема е в тези които ги карат. Щом не знае че трябва при спрял сметофар да се съобрази със знаците значи е за проверовъчен. Да му се отнеме книжката и когато научи закона, мине си изпита тогава да си я получи обратно.
+2
 
 
Сякаш това с голфовете и Перник някак си се изтърка. Или още ви е смешно?! Колите са евтини, изгодни, икономични и българинът, пък бил той и не от Перник, ги предочита по обясними причини.
-5
 
 
пак тези голфо-ве.айде забранете ги със закон вече.РАЗБЕРЕТЕ ПЛОВДИВ НЕ Е ПЕРНИК!!!
+7
 
 
Временно неработещите светофари не са причина за катастрофи!!! Причините са перманентно некадърните шофьори, супер опорочените шофьорски курсове и купените книжки. Не на последно място-изключителното изпростяване и затъпяване на значителна част от хората, които карат така, сякаш всъщност се возят на съседната до шофьора седалка.
0
 
 
в случая неработещите светофари не са толкова проблемен фактор точно на това кръстовище,все пак си има знак СТОП ! това че не е бил спазен е друг проблем...
Да го духат всички папагали .... дейба и жълтурския сайт...всички статии са платени в този сайт
на 10.09.2010 г.
+2
 
 
и пак е замесен голфаджия
-2
 
 
Пострадалите да съдят общината до дупка!
+11
 
 
Вярно, че половината и повече светофари сигурно, не работят като хората, ама шофьорите да не си оправят прическите като шофират?! Има си достатъчно знаци по кръстовищата и с достатъчно внимание може да се избигне инцидент. Примерно скапаните таймери по светофарите. На сточна гара, преди няколко дена, не работеха правилно и много коли минаха на червено. Въпросът е - независимо дали таймера показва 10 секунди или не, защо тези шофьори не гледат сигнализацията на светофара? Таймера не им дава право да минават, а самият светофар. Освен таймера, всички шофьори трябва да внимават какво показва и светофарът. Внимателно шофиране е решението на пролема.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Бюджет 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба по Роберт Фицо
Купа на България, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: