Внимание! Нова измама в Пловдив!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:55 / 08.12.2020
16846
Млад мъж, който се представя, че събира средства за кампания на община Пловдив, е обикалял през почивните дни в район "Западен“ около улица "Ружа“. За случката сигнализира гражданин на електронната поща на администрацията. Дарението е искано от живущите под предлог, че ще послужи за закупуване на предпазни маски и ръкавици за хора от старческите домове.

Община Пловдив апелира гражданите да не се подават на подобни инсинуации и да бъдат изключително внимателни в условията на COVID пандемията и опитите за измама в тази ситуация. Никой от служителите на общинската или районната администрация не събира подобни средства и няма такава дарителска кампания в ход. Работещите в старческите и социални домове са обезпечени с необходимите предпазни средства и там се спазват всички необходими противоепидемични мерки за ограничаване разпространението на вируси.

Сигналът е предаден на органите на МВР Пловдив за предприемане на действия по компетентност.

При подобни случаи молим гражданите да сезират веднага на телефон 112 или в най-близкото районно управление на полицията за предотвратяване на подобни опити за измама.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Тихомълком пуснаха новоасфалтираната улица "Д-р Георги Странски" ...
Изненади в листата на ГЕРБ - Пловдив за изборите на 9 юни
МВР с интересен ход след статията на Plovdiv24.bg за безобразията...
Паркинг на Kaufland в Пловдив става киносалон
Вълна от негодувание заради обява за продажба на къща за 100 000 ...
Доброволец от "Пловдив 112" търси помощ за сина си


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).