Висиш като прани гащи - подминават те като малка гара

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
19:16 / 27.08.2023
6588
Автобус номер 17 подминава поголовно пътници в жегите, съобщи читател на Plovdiv24.bg:

Уважаема медия, при пътуване вчера от "Тракия" към Гребна база с автобус номер 17 шофьорът щеше да подмине за една бройка всички размахващи ръце като удавници, за да спре на спирката.

При почти празен автобус подмина няколко спирки с чакащи други, предимно възрастни хора, в жегата, също махащи с изненада какво става! Чакали са дълго, а единственият рейс, който идва ги подминава най-нагло като малка гара и съответно направих забележка на шофьора.

Последният започна да спира на спирки, без да има пътници за качване, или слизане!? И няколко спирки по-късно отново подмина 4-ма възрастни човека, махащи безсилно и с буквално молещи се погледи да бъдат качени.

Същото се повтори с чакаща на спирката на ресторант "Стадиона" и на още няколко места. Звънях на всички телефони към ОКТ, за да предупредя относно този човек, но нито един от телефоните очаквано не вдигна и затова подадох подробен писмен сигнал със снимков материал и данни, като приложих снимка на шофьора и номера на автобуса.

Конкретният курс е осъществен в периода от 13:00 до 13:30 на 26.08.2023 г. и в посока кв. "Прослав“ от МПС с регистрационен номер "РВ1120СР" - за проверка в EuroGPS системата на ОКТ.

Пределно ясен е проблемът с намирането на шофьори за градския транспорт, но ако дори обявените автобуси, чакани с часове в жегите от възрастни хора, ги подминават по подобен нагъл начин, то подобно "обслужване" е лошо почти колкото и липсата му!

Висиш като прани гащи на жегата с часове... Подминават те като малка гара... А после искат допълнителни пари и субсидии за празните автобуси и заплата на подобен "обслужващ" персонал?

Искрено се надявам подобни шофьори не просто да бъдат наказани, а да не бъдат допускани отново до подобна позиция - но това зависи от управлението на транспорта в града. С друг адекватен шофьор парите от билети щяха да са двойно - включително за него самия, като заплата и по-добри условия за всички.

Прилагам снимки на шофьора и полупразния обслужващ автобус с номера му.

Виж коментарите (5)

Още по темата (1011):
12.05.2024 Положението с градския транспорт в Пловдив е критично
12.05.2024 Предстои реорганизация на градския транспорт в Пловдив. Ще бъдат ли затруднени пътниците?
08.05.2024 Пловдивчанин: Спрете да уронвате престижа на цял един град
03.05.2024 Община Пловдив подаде документи за сертифициране на новата система за електронно таксуване
02.05.2024 Бивш общинар: Какво пречи Пловдив да е като Монпелие и да има безплатен градски транспорт?
29.04.2024 Справедливост застигна шофьор на автобус в Пловдив
Още новини от Новини от Пловдив:
Лиляната изпрати абитуриентите
Нов инцидент на мястото, на което стана фаталният сблъсък с джипа...
Станислав Цанов идва в Пловдив, говори и за лошите коментари
Шефът на КАТ Пловдив: Не съм гледал километража на джипа
Керана и още 13 млади пловдивчани с награди за 24 май
16 пъти шофьорът на джипа от бул. "Руски" е бил хващан в крачка


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).