ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Важна промяна за клиентите на голям хипермаркет в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:28 / 08.01.2023Коментари (6)89002
Магазин Метро въвежда съществена промяна, която засяга клиентите, които пазаруват от хипермаркета на бул. “Санкт Петербург". Става въпрос за изменение във времетраенето на паркирането на автомобилите, видя Plovdiv24.bg.

На паркинга на магазина скоро ще се паркира безплатно в рамките на 2 часа и след това всеки следващ час ще струва 3 лева. Нововъведението все още не е пуснато в действие. 

В момента са поставени антипаркинг колчета и бариери заедно с четци на номерата на автомобилите. Движението на колите ще бъде еднопосочно, така че от единия портал откъм ул. “Недко Каблешков"  ще се влиза, а от другия - откъм ул. “Георги Странски" ще се излиза.

Доскоро безплатното паркиране беше разрешено, като времето за престой беше неограничено. Заради многото автомобили на клиенти на магазините в цялата търговска зона в района, които злоупотребяваха с големия паркинг на магазин Метро, явно се въвежда ред. Заплащането ще става на касите или с карта на изходния терминал, пише още на табелата.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Да, направете го,ако си пазарувал в магазина да е безплатен паркинга,а ако не си да си плащаш.С това непрекъснато разместване някой път и повече от 2 часа отнема да се събере стоката.То който не е дошъл да пазарува няма да виси два часа в магазина. Иначе пак ще е същото. Селяните (по душа,а не по местоживеене)хич няма да им дреме,че ще плащат.Щото селчо като паркира у мола и после не може да си намери колата,а така я вижда още отдалече .
0
 
 
Ммм не, 2 часа са напълно достатъчни да отидеш до останалите магазини, да се върнеш и да излезеш. Паркинга и паркирането пак ще е кенеф.
+1
 
 
Сега ако разкарат и мангалите дето просят левчета...
+2
 
 
Крайно време беше! Но така пак ще има голям процент нагляри за мола и за другите магазини, да беше направено след каса да ти маркират билета че си бил там и че си пазарувал тогава да може да излезеш! Последно време вътре на този паркинг е ад няма излизане от малоумни шофьори и няма къде да се спре а магазин вътре празен. Заради убитаците дето ги мързи да идат да спрат в мола на 2-3 етаж и е по лесно там, както и за други автомобили дето стоят по цял ден там дори със дни клиентите на метро няма къде да спрат и да напазаруват. Неколкократно вече ми се случва да отида в Метро и нито има къде да се спре нито мога да изляза вътре има тапи на паркинга и последния път стоях 40 минути в колата ни назад ни напред, после като влезнах в магазина вътре няма никой! Хората си имат паркинг а губят пари от тарикатите дето все искат всичко да им е безплатно. Ай сиктир, сега пак ще е пълен паркинга с тарикати ама ще си гледат часовниците че 3лв. са много иначе...
0
 
 
Само 3 лева ли? Бих го направил 10. Защото много тарикати спират там, а пазаруват всъщност другаде. Но после се оплакват как можело паркинг да бъде 10 лева на час. Май имаше нещо подобно преди време?!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Животните на Фокус
Туризъм
Парламентарни избори 2024
Купа на България, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: