В ОУ "Стоян Михайловски" изпращат годината с престижни отличия

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:28 / 27.12.2021
3609
По вече утвърдена традиция, възпитаниците на Горица Петрова, старши учител по български език и литература в ОУ "Стоян Михайловски“, изпращат годината с многобройни постижения и успешни изяви. Традиционно е участието им в състезанията и конкурсите, включени в Националния календар на МОН за изяви по интереси на децата и учениците. Александър Паналов, Александра Стефанова и Александра Генова бяха удостоени с най-високите отличия от международния конкурс "Аз обичам Черно море“ и националните литературни конкурси: "Моите детски мечти“, "Възкресение Христово“, "Вазовата България“, "Рождество на Спасителя“ и др.

Впечатляващите отличия в областта на литературата и тази година наредиха ученици от ОУ "Стоян Михайловски“ сред включените в проекта "Успелите деца на България", осъществен от фондация "Димитър Бербатов", който стимулира развитието на изявяващите се деца.

За престижни награди в национални и международни литературни конкурси в ежегодното издание на алманаха на фондацията са включени имената и постиженията на три седмокласнички от ОУ "Стоян Михайловски" – Александра Генова, Наталия Мирчева и Никол Марчева. Те са с одобрени номинации по проекта "Успелите деца на България“ след строга селекция по изключително високи критерии. Димитър Бербатов се обърна към успелите деца с думите:

"Търсим задълбочеността, качеството, надграждането, перспективата. Нас няма да ни намерите там, където само се раздават торбички с подаръци и гръмки титли без съдържание. Вие сте членове на нашия клуб, защото зад приема ви в него има стойност, която вие сте създали, а ние пък знаем точно каква е тя. Пазете се и бъдете здрави! Продължаваме напред!“

Всички от екипа на фондацията искат учениците, които се изявяват в конкурентна среда и печелят награди, да знаят, че трябва да са особено горди с тях. Надяват се повече хора да научат какви чудесни деца има България.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).