Тодор Чонов: Имаме визия за безопасността, здравето и спорта

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (10)
18:06 / 21.10.2023
4287
Десетки пловдивчани, сред които цели семейства с децата си, дойдоха в зала "Строител" на събитието под наслов "Безопасността и спортът са обща грижа", организираното от кандидатите на политическа партия "Свобода" за местните избори.

Те не бяха зрители, а активни участници в случващото се на сцената. С масова физзарядка искрата на настроението запали световноизвестният цирков акробат Енчо Керязов. Експертите по пътна безопасност Диана Русинова и Ангел Попов пък нагледно припомниха основните правила за безопасност на движението.

Заслужилият треньор Иван Гарабитов демонстрира техники за правилно дишане и даде напътствия за здравословен начин на живот. Асистираха му две истински спортни звезди – двукратният олимпийски шампион по борба класически стил Армен Назарян, носител също на три световни и шест европейски шампионски титли, и неговият син – 21-годишният Едмонд Назарян, който вече е двукратен европейски шампион и голямата ни надежда за още много победи на европейския, световен и олимпийски тепих.

"Безопасността, здравето и спортът са важни за нас. Имаме визия как да подобрим пътната култура, как да учим младите да бъдат внимателни и отговорни на пътя и как общността може да подкрепи инициативи за по-безопасни пътища. Развитието на масовия спорт, утвърждаването на здравословния начин на живот и добрата профилактика също са сред акцентите в програмата ни", коментира кандидатът на кмет на Пловдив Тодор Чонов.

На местните избори на 29 октомври политическа партия "Свобода" е с номер 49 в интегралните бюлетини за кмет на общината в лицето на Тодор Чонов, за кмет на район "Северен" – Нели Симеонова- Николова, и за общински съветници.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Виж коментарите (10)

Още по темата (937):
05.04.2024 МВР с остра реакция към Кирил Петков и Атанас Атанасов
01.03.2024 Нов общински съветник в Пловдив
21.02.2024 ВАС реши: В Панагюрище ще има нови кметски избори
16.01.2024 Момчето, което показа мускули, докато се брояха бюлетини, остана без
заплащане
05.01.2024 Иван Петков напуска ръководството на ГС на БСП – Пловдив, избраха нов председател
23.12.2023 Глобяват самозабравили се партии в Пловдив?
Още новини от Новини от Пловдив:
Адвокатката на Караджов: Предполагаме, че има оръжие и заплашва, ...
Домът на бившия полицай Венцеслав Караджов е блокиран от полиция,...
Експолицаят Караджов, осъден на доживотен затвор се е барикадирал...
Кметът на Пловдив ще посрещне Стефка Костадинова
Кметът на Пловдив: При 200 км/ч е невъзможно
Отцепиха част от Цар Симеоновата градина!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).