ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Титюков предлага създаване на 7 общински фонда за развитие на Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:50 / 23.09.2011Коментари (9)3022
©
Създаване на седем общински фонда, които да подпомагат пряко устойчивото развитие на Пловдив предлага кандидатът за кмет и водач на листата за общински съветници на коалиция "Кауза Пловдив" Георги Титюков. "За мен разговорът, в който се предлагат решения и идеи за града ни, е по-важният", каза Георги Титюков след днешния дебат по btv. Участниците в него - претендентите за кметския стол на втория по големина град в страната не успяха да кажат нищо за вижданията си за развитие на Пловдив, тъй като спорът около купуването на ромски гласове изяде 80% от времето.

Фонд за икономическо развитие на Пловдив, който да осигурява  по-високи приходи в градския бюджет, чрез стимулиране  на местната икономика,  посочи на първо място Георги Титюков. Паралелно с това е нужно да действа и Фонд за социално подпомагане на възрастни хора и социално слаби семейства, смята кандидатът  за кмет на "Кауза Пловдив".

Титюков, който поведе битката в името на това под тепетата  да бъде изграден национален стадион, а най-голямото ни спортно съоръжение - стадион "Пловдив", да има бъдеще, и инициатор на най-голямото допитване до пловдивчани, е категоричен, че е нужен общински фонд "Спорт и здраве".

Създаването на Фонд за опазване на развитие на археологията  и археологичните дадености на Пловдив,  специален фонд, свързан с подпомагането  на образованието и науката, включва още програмата на Георги Титюков. Той е категоричен, че най-старият жив град в Европа,  какъвто е Пловдив, със сигурност трябва да има общински фонд за развитието на културата, както и фонд  "Туризъм", свързан с популяризирането и рекламата на Пловдив както на национално ниво, така и сред европейските, и световни държави.


Още по темата: общо новини по темата: 764
08.10.2012 »
08.10.2012 »
03.10.2012 »
28.09.2012 »
27.09.2012 »
20.09.2012 »
предишна страница [ 1/128 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
И кой ще ги "пълни"тия фондове??Или става въпрос за фондации,които копират общинската администрация,и преливане на средства в тях?Малко ли са сега хората от администрацията,оторизирани да се занимават точно с тези неща??Достатъчно е раздуто всичко,за да се клонира отново,и отново...и отново!Само и само ,да има"хляб"за "наште хора"!!
-2
 
 
Гледах сутринта предаването по БТВ с пловдивскте кандидат-кметове. Впечатлението ми е следното - пълен цирк, излагация, просто не знам как да го нарека. Не бях съвсем убедена, но вече съм - никой от тези кандидати не става за кмет, абсолютно никой!! Как така не се намери човек с достойнство, човек с опит. Жалко за хубавия ни град.
+1
 
 
През последните две години Георги Титюков доказа, че за него Пловдив е повече от кауза. Направих си труда да кликна в "новини за личността", от което става ясно, че е свършил огромен обем работа.
+2
 
 
Това за фондовете е отлична идея! Дори и да не стане кмет Титюков, нека този който спечели, да поеме тази идея да се реализира! Аз бих предложил на бъдещия кмет и сериозна реформа в структурата на администрацията на общината: да се учредят с решения на общинския съвет общински предприятия: 1. Транспорт и строителство. 2. Инфраструктура. 3. Образование и култура. 4. Туризъм. 5. Търговия. 6. Икономическо развитие. 7. Социални дейности. Така ще може да си изкарват хляба със собствен труд значителна част от чиновниците на общината, а администрацията да се заеме с действително основните си функции! И Кметът да остане само с двама заместници.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юни 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Избор на нов български патриарх
Пролетни бури удариха страната
Парламентарни избори 2024
Евроизбори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: