ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Таксиджията виновен за вчерашната катастрофа в Центъра
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:31 / 22.01.2013Коментари (13)8473
Таксиметровият водач е виновен за катастрофата на бул."Цар Борис Трети Обединител" от вчера, за която Plovdiv24.bg първи ви информира. Това става ясно от официалното съобщение от пресцентъра на ОД МВР Пловдив, което гласи:

Двама души пострадаха при пътен инцидент в Пловдив. Вчера около 14 часа на кръстовището на бул."Цар Борис Трети Обединител" и ул. "Цанко Дюстабанов лек автомобил "Шевролет", управляван от Г.Б. /44 г./, при обратен завой отнел предимството и блъснал лек автомобил "Ауди А 4". 

Г.Б. и 23-годишната му спътничка са били откарани за преглед в болница. След оказаната им медицинска помощ са били изписани за домашно лечение.


Още по темата: общо новини по темата: 27
21.01.2013 »
28.07.2012 »
23.04.2012 »
31.03.2012 »
20.03.2012 »
29.12.2011 »
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Повода е малко неприятен... На улица "Звезда" 33-37 за втори път виждам намазани коли с лайно,увито във вестник. Днешната съм я снимал и ще Ви я пратя по-късно,но тя още си е там и собственика вероятно не я е видял.Може да има и други такива случаи,за кои
на 22.01.2013 г.
0
 
 
българина има невероятната способност да плюе по всеки покрай него-затова и е толкова лесен за манипулиране.аз,с 20г. стаж по улиците,смея да твърдя,че има групи водачи,които са много по-опасни.такива са селяните,които след кратко оттегляне,отново прииждат със счупените си коли и умения в градския трафик на пустинен ездач.те са вредни за града и в други аспекти.друга опасна група са девойките,които не могат да се съсредоточат и да запазят концентрация повече от няколко секунди.за това са виновни те,но и природата.други опасни са старците с флегматичните си реакции и мотаене по пътя и т.н.по въпроса за такситата,общината отдавна трябваше да вземе позиция,но не го прави-сигурно някой има полза от това.според мен всяка таксиметрова фирма трябва да има база/като автобусите/ и колите да домуват само там.на пътния лист да се разписва механик и лекар и тогава колата да работи.така ще има контрол и отговорност.също общината трябва да въведе единна тарифа и да се престане с това надцакване за евтино возене,както и скъпи гараджии.в този бранш от години се появяват нови играчи,с неясни пари,които ги превъртат за няколко години и изчезват.чух от приятел монтьор,че сега на 45ст. минавали по 300км. на смяна и за тях не остава почти нищо.представете си да ви вози човек,който всеки ден минава по 300км. градско и му пуши главата от натискащи го плащания,с кола,която е пред разпад.аз не искам това и звъня на един,който ми харесва.гледам да му оставям по нещо отгоре,за да има стимул да поддържа ниво.забранил съм на жена ми да се качва на случайни таксита,особено с децата-не заради сметката,а защото искам да съм сигурен,че ще пристигнат живи и здрави.звъни на мен,а аз на този човек и така.
+2
 
 
Това е най-мръсната пасмина. А вие се изтрепахте да ги защитавате горкичките таксиджии, като намалиха цените. Обикновеният бакшиш е нискообразован, прост, без никакви умения, освен да шофира (което многобройните катастрофи някак си поставят под съмнение), обаче с огромно самочувствие. Пречат постоянно на нормалното движение, като се правят и на бабаити, ама само понякога. Арогантен, самонадеян, с манталитет на селски тарикат. Който не може да си намери свястна и уважавана професия, става прост таксиджия, това е истината.
+2
 
 
Станалото станало, не е за сефте, ама що ли "Умниците ни" не включат и сфетофара за ляв завой?
+10
 
 
След 10-години всекидневно пътуване с колата, с ръка на сърцето бих заявил, че "бакшишите", както ги знаем всички, са най-наглите и безкомпромисни в нарушаването на ЗДВП. Затова за мен не е никаква изненада.
+10
 
 
винаги е таксиджията... това са хора без умения, но с претенции..
+10
 
 
Големите майстори иначе са много отворени на псувни през процореца
+7
 
 
еми кои да е????те на ли са големи маистори.....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Лято 2024
Бюджет 2024
Почина патриарх Неофит
Конфликт Израел-Газа
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: