Съвсем близо до Пловдив: Нов жилищен комплекс от затворен тип

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
07:00 / 06.12.2021
14223
Markovo Vita Nova е новият жилищен комплекс от затворен тип в с.Марково, разположен в полите на Родопа Планина. Съчетава в себе си уюта и комфорта на дома и разполага с всичко необходимо, което ще превърне мечтата за дом в реалност. Комплексът разполага с редови къщи и апартаменти, в които ще се влюбиш. Уют, спокойствие, чист въздух, комфорт и топлина за теб и твоето семейство - всичко това между града и планината, в Markovo Vita Nova.

Функционално, комлексът се реализира в 3 фази:

- Първата фаза включва 2 жилищни блока с по 20 апартамента всеки и 8 големи къщи. Към декември 2021 г. всички сгради са довършени, въведени в експлоатация и населени.

- Втората фаза е в процес на реализация. Тя се състои от 2 жилищни блока с по 20 апартамента всеки и 28 редови къщи, които се очаква да бъдат напълно готови и въведени в експлоатация поетапно – блоковете до 02.2022г., а редовите къщи от 12.2021г. до началото на 2022г. Към декември 2021г. обектите имат издаден акт 14, а строежът по довършването им продължава.

- Третата фаза се състои от 28 редови къщи. Очаква се стартиране на строителството през средата на 2022г. За удобството и комфорта на живущите в комплекса, през третата фаза е предвидено строителството да се извършва през отделна транспортна артерия, която е независима от тази, която се използва от жителите на комплекса.

Очакват те просторни и уютни редови къщи, с удивителна гледка към величието на планината и любимия Пловдив. В зависимост от твоите нужди, на разположение те очакват двуспални и триспални редови къщи. Можеш да направиш виртуален оглед и да научиш в детайли за разположението на къщите тук - РЕДОВИ КЪЩИ. Цените започват от 694 евро на кв.м.

Къщите разполагат с прекрасен двор, който включва веранда и озеленена площ, и то цели 67 кв.м.

Обща площ, с включена веранда и тераса – 180.05 кв.м. Разпределението на двата етажа е следното:

Етаж 1 – 96.15 кв.м.

Етаж 2 – 83.90 кв.м.

Погрижили сме се и за удобството на твоята кола, като сме осигурили гараж и паркомясто за всяко семейство – 13.43 кв.м.

В комплекса може да избираш между двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти. Разположението на всеки един от тях е удобно и просторно, а гледките - неописуеми. За да избереш твоя мечтан апартамент, можеш да направиш виртуален оглед и да научиш в детайли за разположението им тук - АПАРТАМЕНТИ. Цените започват от 599 евро на кв.м.

Комплекс Markovo Vita Nova предлага много зеленина, детски площадки, както и места за отдих и разходки, проектирани за пълноценното свободно време и почивка на своите обитатели. В допълнение към всичко, което предлагаме е неповторимата гледката към града и планината. Ще останеш без думи...

Напълно изградената пътна инфраструктура дава възможност за лесен и бърз достъп до комплекса, който от своя страна разполага със собствена канализация, водоснабдяване и трафопост. Комплексът разполага с редица услуги и удобства, сред които се отличават многобройните паркоместа, достатъчни за всички жители и гости на комплекса; професионална поддръжка на общите части, състояща се от контролиран достъп за всички пешеходци и автомобили; градинар и домакин на пълен работен ден. За максимална сигурност Инвеститорът предвижда и 24 ч. видеонаблюдение.

Markovo Vita Nova, между града и планината, мястото което създава бленувания дом за твоето семейство и го превръща в реалност.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
"Бий чорбата по главата" ехтя по Главната на Пловдив
Почерня от полиция край булевард "Източен" в Пловдив
Дама: Тези двамата май си мериха инструментите - на кого е по-мал...
Последна информация за разпространението на коклюш в Пловдив и ре...
БСП Пловдив: Социализмът означава безплатно образование и здравео...
Шофьор: Отнемане на книжките на всички, които смятат, че синият е...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).