Старт на кампанията за БСП Южен и кандидата за кмет на района проф. Христо Бозуков

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
09:52 / 06.10.2023
2027
В клуба на БСП - Южен започна предизборната кампания с менче с вода за  кандидатите за кмет на града арх. Костадин Палазов, на района проф. Христо Бозуков и за общински съветници. Дима Пенчева, в народна носия, поля вода за успех и победа, а Елена Гергинова почерпи гостите с пита и мед. Арх. Палазов и проф. Бозуков честитиха на учителите Международния ден на учителя и им подариха книга, цвете и картичка за празника.

На събитието присъстваха кандидатите за общински съветници от "Южен" Стамен Делинов, Никола Миланов, Ангел Петров, Веселина Велева, Надежда Ненова. 

Тържествено беше отбелязан 83-ия рожден ден на Серафим Серафимов,  заместник-председател на Обединението на ветераните. 

Предложено беше БСП - Южен заедно с кандидата за кмет на района да излезе с Протестно писмо против ненавременния ремонт на Бетонния мост. Арх. Палазов уточни, че Община Пловдив и НКЖИ могат да пристъпят към изпълнение на този проект едва след като завършат проекта Модър -Царевец или подлеза на гарата. Арх. Палазов разясни много от проблемите на града и какви биха били евентуалните им решения. 

Проф. Бозуков даде отговори на поставени въпроси относно образованието и наболели проблеми в район "Южен", като акцентира върху това че програмата на БСП е реалистична и не трябва да се подвеждат хората с напразни обещания, а само такива, които може да се изпълнят.

В приемната на проф. Бозуков вече са постъпили десетки сигнали и жалби. Най-много са за предстоящия ремонт на Бетонния мост, следват ужасния трафик, презастрояването, ремонтът на ул. "Даме Груев" и "Александър Стамболийски", компрометираната настилка и тротоари на улиците "Георги Кондолов" и "Скопие", недостигът на места в детски ясли и детски градини и опасни дървета, застрашаващи да паднат всеки момент. За някои казуси гражданите сами даваха предложения за решаване.

Срещата завърши с единодушно решение, освен Протестното писмо, за което ще се събират подписи в продължение на седмица, да се предприемат протестни действия пред кметство "Южен".

Виж коментарите (1)

Още по темата (937):
05.04.2024 МВР с остра реакция към Кирил Петков и Атанас Атанасов
01.03.2024 Нов общински съветник в Пловдив
21.02.2024 ВАС реши: В Панагюрище ще има нови кметски избори
16.01.2024 Момчето, което показа мускули, докато се брояха бюлетини, остана без
заплащане
05.01.2024 Иван Петков напуска ръководството на ГС на БСП – Пловдив, избраха нов председател
23.12.2023 Глобяват самозабравили се партии в Пловдив?
Още новини от Новини от Пловдив:
Кръщават алея в Пловдив на името на Милчо Левиев
Горан Благоев: Николай Пловдивски в един момент може да каже "Гла...
РЗИ: Семейство от Пловдив е с коклюш
Прокуратурата проверява шофьорче, карало със 170 км/ч по Асеновгр...
Още едно бижу заблестя в Пловдив
Пловдивската журналистика осиротя! Загубихме голямо име


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).