ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Снимка на табела взриви мрежата от дискусии на пловдивчани
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:30 / 25.12.2022Коментари (5)38321
© Facebook
Пловдивчани са намерили интересен начин да си запазят паркоместата, макар да е неправилен, видя Plovdiv24.bg. Във фейсбук групата "Забелязано в Пловдив" е публикувана снимка, от която се вижда, че въпреки че паркингът е общински живеещите наблизо са сложили допълнителна табела, че е само за тях. Въпросното място е на бул. “Свобода" 72 А и Б.

“Бая такива се навъдиха, ама нямат никаква правна стойност, след като имота е общински, а не частен", заявява пловдивчанин.

Друг споделя лош опит:

"Снощи паркингът беше зает 70% от пришълци. Живущи в блока ми паркират пред гаража. Аз съм човек на 25 не на 60. Мога да изляза по всяко едно време. Трябва ли да знам на всеки колата и да ходя да звъня по звънците, да го чакам да се облича и да си маха колата в 01:00? Снощи се прибирам и една комшийка, където живее на 100 м от блока направо се натресе на нашия паркинг без дори да обиколи местата пред нейния блок. Други пък си купиха коли само за да казват, че имали Мерцедес. Палят го 1 път в седмицата на място и гасят. Явно само за сватби и кръщенета го ползват. Досега се съобразявах и едната ми кола седеше в гаража другата пред него ама от всички с гаражи само аз си, играя да въртя коли. Затова вече и двете са на паркинга и не ме интересува щом само аз мисля за благото на другите!"

“Това все още са хубави дни за Пловдив ... радвайте им се, наслаждавайте се като видите паркомясто, че като гледам как се строят жилища с по 1200 апартамента не знам в близките 5 години какво ще се прави ...най-вероятно ще се караме кой е паркирал на по-близкото село, където местата са ограничени.", коментира трети.

“Местата може да са общински, но паркоместата са за паркиране на живущите в съответният блок, не е редно да паркираш на тези места и да създаваш неудобство на съседите си от въпросния блок, защото те няма да могат да паркират пред блока, в който живеят и като паркират пред другия блок, ще създадат неудобство на съседите от съседния блок, проста логика, ама за умни и разбрани хора.", уточнява друг пловдивчанин.

А ние, от Plovdiv24.bg, оставяме на вас, нашите читатели, да прецените кой - крив, кой - прав.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Няма какво да го обсъждаме. Табелата е поставена незаконно. Виновникът да си понесе наказанието!
0
 
 
Ясно е хората нямат къде да спират и се принуждават да паркират по тротоарите...Най-близкият платен паркинг 100лв. е до Короната което е на 10+минути пеша.На всичкото отгоре сложиха табели забранено спирането на повечето улици в района(не че пред Короната всяка вечер пред знака има 10 коли). Решението са Скоби и всяко семейство да има право на 1 платена скоба.Да видим тогава тези с по 4 коли + 2 служебни...тарикатите които спират 1 кола като за 2 с цел пазене на място(реално все още е по-евтино да имаш 3 коли 2 от които да ти пазят място).Само в Западен общината не предлага варианти да си платиш за скоба,защо ли?!?!?!!!
+6
 
 
Ганю е най-умния,използва туби,столове,бордюри за да си запази место за паркиране.Ако може да е срещу входа или най- много на 20 метра от него и това го има за даденост.Ганю не иска да плаща за парко место ,но си знае правата,че с туба може да си резервира место за паркиране и ако някой паркира там да му вдигни чистачките и следващия път да му тегли един пирон от преден до заден калник.Ето това е Ганювското мислене,затова и държавата и правителството и всичко в тази държава е на това дередже.После всички са виновни,само Ганю не. Весела Коледа на всички!!! Плюенето може да започва
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: