ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Следствен експеримент - ключът по делото за двойното убийство в Пловдив
Автор: Васил Динев 11:43 / 09.06.2016Коментари (7)13797
"Считам се за невинен." Това заяви Венцислав Караджов пред Апелативния съд в Пловдив и поиска по-лека мярка за неотклонение, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Магистратите обаче потвърдиха определението на Окръжен съд "задържане под стража" и оставиха Караджов окончателно в ареста.

В съдебната зала стана ясно, че вчера е правен следствен експеримент с колата на семейството. Целта му е била да установи дали е възможно Караджов да се е возил в багажника, докато жена му е управлявала колата. Резултатите ще се анализират в София.

Така разследващите искат да разберат дали на 15 май, когато родителите на Караджов са били застреляни, Каля Караджова е вкарала ситроена в гаража на имота им, а в задния му отсек се е возил Венцислав. Такива са до момента подозренията на разследващите, но категорични доказателства за тази версия няма.

Прокурорът каза, че работят и по други версии за убийството освен за Караджов, но те клонят към нула.

Защитникът на Караджов - Зоя Тошкова, завяи в залата, че разследването се води тенденциозно, правят се внушения за вината на Венцислав, а най-дейно в разследването участие взема служител, който е в конфликт с Караджов. Отделно - видеозаписите от най-близката камера ясно са показали, че на предната седалка на автомобила, който е с десен волан, няма пътник. Версията пък, че е пристигнал скрит с автомобила, убил е родителите си и е излязъл през задната врата, разбивайки катинара, адвокат Тошкова контрира с риторичния въпрос: " А защо не е излязъл отново с колата, защо изобщо направо не е влязъл през задния вход?" По думите й всъщност няма нито едно сериозно доказателство за авторството на деянието. 

"Съжалявам за това тежко престъпление. Аз също искам да се разкрие и истината да излезе, но не по незконен начин. Много помия се изля върху Венцеслав.", заяви още Зоя Тошкова. Тя припомни, че заради методите на разследването вече е пуснала жалба до Главна прокуратура, макар че няма ясни сигнали, че от там изобщо са запознати със случващото се. 

Адвокат Тошкова разкри също, че е получила писма от хора, които твърдят, че Караджов е накиснат, защото е разследвал енергийната мафия.




Още по темата: общо новини по темата: 107
11.10.2023 »
30.05.2023 »
18.04.2023 »
18.04.2023 »
21.03.2023 »
23.02.2023 »
предишна страница [ 1/18 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 09.06.2016 г.
+1
 
 
Нямам си представа кой може да е убиеца. Но ми се струва, че в случая се прилага някакъв тип американско правосъдие - понеже няма конкретно кой - обвиняват най-близко стоящият до престъплението човек. Като гледам до сега - доказателствата им не издържат никак, но май ще го осъдят.
+7
 
 
От всякъде си личи безсилието на прокуратурата ! Изобщо по български скълепно дело без да имат доказателства доказващи вината на човек започват дело и в неговия процес се опитват да открият доказателства или чрез психически тормоз да накарат човека да си признае вина, за да оставят на спокойствие семейството му, колко хора без вина са по затворите в България имате ли си представа? Всеки с по - слаба психика ще го разбият с тази откачена система ! Това ли е реформата в правната система , да сме като страна от третия свят ? .... Трудно ми е да повярвам, че син би посегнал на майка си и баща си по този начин под какъвто и афект да е....и то човек със стабилно семейство жена...дете, което само по себе си говори, че е бил възпитаван добре от своите родители на ценностна система..... въпроса за материалното и парите е друг няма нищо обшо с изградената ценностна система в един човек..мое мнение....тотална загадка е твоа убийство...както и полиция та и прокуратурата и търсят по най-лесния начин да отчитат дейност !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: