ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Славчо Атанасов ли ще излезе най-големият политически наивник?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:57 / 03.11.2013Коментари (18)10833
© Plovdiv24.bg
Сред пловдивските политически среди все по-усилено се твърди, че Славчо Атанасов ще мигрира все по-трайно към политическия циркаджия с платени поддръжници Николай Бареков. Твърди се дори, че ще прави обща група в ОбС с генерала-отцепник Димитър Цветков.

За Цветков донякъде има обяснение защо пристана на Бареков, но ако Славчо Атанасов се върже, ще се превърне в основен претендент за призна най-голям пловдивски политически наивник.

Нека върнем лентата 6 години назад. Славчо Атанасов стана кмет на Пловдив със сериозна подкрепа и очаквания. Тогава той бе подкрепен и от ГЕРБ. Малко след като пое стопанисването на града ни, Славчо Атанасов и партията около него направиха сериозен завой, загърбвайки коалицията си с ГЕРБ и сключвайки изключително безпринципна такава с БСП, макар и негласно в началото.

Тази коалиция бе изключително шокираща за пловдивчани, защото се гордеем като един от емблематичните градове на демокрацията и болшинството твърдим, че никога няма да допуснем да ни управлява "червен" кмет. Затова тази подмяна на вота, която направи Славчо Атанасов, идвайки на власт с гласовете на десните, в лицето на ГЕРБ и после управлявайки с левицата, бе доста шокираща и неприемлива.

Все пак вотът за кмет официално е мажоритарен и Атанасов имаше право да си избере най-удобния за него партньор в управлението. Само, че тогава ексградоначалникът бе по-скоро жертва, защото вкара "червените" в управлението и те управляваха Пловдив за негова сметка и на негов гръб. Пловдив бе във видим застой, а сметката на изборите я плати Атанасов, губейки ги. Негативите от управлението заедно с БСП Атанасов плати и на тези парламентарни избори, като за него гласуваха смешно малък брой избиратели.

Сега все по-усилено се твърди, че Атанасов ще прави обща група в ОбС с генерал Цветков. Това ще го официализира като човек на Бареков в града. Целта на стария циркаджия и новоизлюпен политик е ясна, дестабилизиране на управлението на града, "пазаруване" на общински съветници и опит да се влезе в управлението на Пловдив през задния вход, за което вече алармирахме.

В политическите среди се носеше слуха, че Бареков се е опитвал да сключи брак по сметка с Дани Каназирева и нейните съветници. Дамата, която има своите позиции в политическия живот на Пловдив, се оказа далеч по-далновидна от бившия кмет и категорично е отказала този несвойствен политически брак с Бареков. Твърди се, че бившият телевизионен водещ е предлагал и на други общински съветници и групи да се присъединят към него, но пловдивските старейшини не са толкова глупави, за колкото ги има Бареков. Той май и избирателите има за крайно глупави, но това е друга тема. За сега никой не иска да бъде използван за ракета-носител на Бареков, никой не е чак такъв балък. Май пак само наш Славчо, както му викаха пловдивчани по време на управлението му, ще се окаже балък и то за втори път.

Хората са казали, че който каквото сам си направи, никой не може да му го направи. Така и Славчо Атанасов ще се окаже патологичен наивник отново, което ще е окончателният край на кратката му политическа кариера.



Още по темата: общо новини по темата: 892
10.05.2023 »
09.05.2023 »
09.05.2023 »
09.05.2023 »
09.05.2023 »
15.10.2019 »
предишна страница [ 1/149 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Тоя е ясен ми сегашния какъв е?И той подлога и той нищо не прави.За 24 години псевдо дясно управление в Пловдив града от второ място в страната сега крета на 4-5 по всички показатели!Може и по надолу да слезе както върви.
на 03.11.2013 г.
+5
 
 
Дребна неточност: СлаФчУ наш. Недоразумението се завръща.
+9
 
 
Политически труп,заради алчноста, и парите.
+10
 
 
Славчо е един политически труп, с алчноста си за власт и пари.
+16
 
 
Славчо е един случаен политик. Дребен шмекер.
+12
 
 
Крайно време е plovdiv24.bg да престане да се подиграва с хора в неравностойно положение! Въпреки, че е доказан имбецил, Славчо не е наивен, а просто иска да цоца. Човекът още не се е възстановил след операцията на ануса, оставето го на спокойствие!
+6
 
 
Браво майна за добре написаната статия !
+10
 
 
Нали не сте забравили кой ставаше ЗКПЧ/заместник командир по политическата част за по-младите/?Това бяха най-мразените *уфицери* след *спецовете*.А славчо е бил тъкмо такава повърня.
+11
 
 
Ееее пишете по-често за Славчо, така се забавлявам и ме удря един такъв смях. Пък каквото и да напишете за него, то едно е ясно - отдавна е в ИСТОРИЯТА!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
Купа на България, сезон 2023/2024
Великден 2024 г.
Бум на коклюш в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: