ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Славчо Атанасов: Малките улици са в трагично състояние
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:39 / 14.09.2015Коментари (6)4021
©
"Вече в пети район на Пловдив виждаме, че малките улици са в трагично състояние. Чудесно е, че се правят големите булеварди, но защо се оставят малките улици, те съставляват 90 % от града? Хората с право недоволстват. 

А и аз самият живея тук, виждам колко са зле вътрешнокварталните улици. Затова - веднага след изборите възстановяваме общинското звено за кърпене на уличните дупки", заяви днес Славчо Атанасов, кмет на Пловдив в мандат 2007-2011 и кандидат в предстоящите местни избори. 

Заедно с кандидатът за районен кмет в "Южен" Борислав Инчев те започнаха срещите си с хората в района, очертавайки проблемите улица по улица. 

"В нашия мандат, когато създадохме общинското звено - запълването на една улична дупка струваше 18 лв. на кв.м., днес е между 47 и 56 лв. на кв.м. 

Три пъти по-скъпо, при положение, че не знам цената на асфалта да се е вдигнала, напротив. Защо? Това са парите на пловдивчани, а ние не знаем как се разходват. Затова - пълна ревизия на управлението на Иван Тотев", заяви Славчо Атанасов.

Състоянието на вътрешнокварталните улици е сред големите проблеми на "Южен" - затова подкрепям категорично позицията на Славчо Атанасов за възстановяване на общинското звено за кърпене на дупките. То вече доказа своята ефективност и полезност - да работи бързо и на ниски цени", заяви Борислав Инчев

Като приоритет в работата си, със съдействието на Голяма Община той посочи изграждането на пътния възел "Модър-Царевец". 

"Не мога да си представя как в 21 век, при толкова належащ инфраструктурен проблем, през последните 4 години да не се направи нищо за свързаността на двата квартала "Южен" и "Западен", коментира Борислав Инчев.

Изграждане на детски ясли, бе другото което Славчо Атанасов и Борислав Инчев поставиха като приоритетна задача при разговорите си в парк "Белите брези" с млади родители.

"Чувам, че Пловдив бил потънал под вода, защото Славчо Атанасов не бил направил Южния обходен колектор като кмет. Добре, защо след като направихме Северния обходен колектор - и северната част на Пловдив бе под вода при последния дъжд? Ако вървим така - очаквам до деня на изборите да бъда обвинен за земетресението във Виетнам и пожарите в Етиопия", заяви с усмивка Славчо Атанасов.

После сериозно добави: 

"Нормално е да се похвалиш за свършеното, но е нормално и да си признаеш за несвършеното. Ние изградихме Северния обходен колектор, днешното управление какво направи 4 години за изграждането на Южния? Вместо това упорито търси причините за несвършеното у другите. За да се стигне дотам - градът на два пъти в рамките на един месец да бъде удавен - значи има несвършена работа, най-малкото по почистване и поддръжка на шахтите".



Още по темата: общо новини по темата: 892
10.05.2023 »
09.05.2023 »
09.05.2023 »
09.05.2023 »
09.05.2023 »
15.10.2019 »
предишна страница [ 1/149 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
г-н Атанасов, по ваше време беше асфалтирана и нашата улица за 18лв на квадрат. понеже улицата изглеждаше по зле от Бейрут след бомбардировките или в съвременен вариант, изглеждаше като Сирия в момента и се налагаше цялостно преасфалтиране. дойде една бригада състояща се от трима човека и я отремонтира от край до край. като надеждно ни беше обяснено, че по здраво от това не се прави в целия свят и едва ли не след като умрем улицата ще изглежда като нова. в какво се състоеше прословутия ремонт от 18 лв. ами наръсиха мозайка смесена с асфалт и оставиха колите сами да си го утъпчат, като дори не изрязаха дупките за да ги подготвят, само ги напръскаха с асфалт и изсипаха гореспоменатата смес, подравниха с гребла и о чудо улицата беше отремонтирана за 18 лв на квадрат и за 5 часа с почивка за цигарите, а доколкото сме запознати последните почти не излизат от устите на работниците. естествено ремонта беше направен лятото. цяло лято летя мозайка и прах от всеки изпуснал леко съединителя при потегляне и дойде зимата. никакви проблеми сняг, лед, както пак добре знаем малките улички при всички управления зимата се почистват единствено от живущите там /не знам защо при положение, че и ние плащаме данъци, като тези живеещи по булевардите/. но какво беше учудването ни, когато снега и леда се отмиха в канала и барабар с тях се отми и новата вечна асфалтова настилка. та сега се наложи крадеца и мошенника Тотев да я асфалтира наново за да се реве по него, че взимал пари за вече оправени улици. само че те дойдоха разлепиха едни бележки да си махнем колите изринаха всичко на една педя дълбочина и я асфалтираха след това. засега улицата издържа три зими, защото това беше в началото на мандата му и не се е изпарила, като вашия вечен асфалт. С ПОЗДРАВИ ЕДИН КОЙТО НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ГЛАСУВА ЗА ВАС
+3
 
 
Ами защо не ги оправи преди 4 години бре екс-кмете. Всъщност, ти какво ли направи за 4 години, освен да политикантстващ...
+5
 
 
тоя пак се превъзбуди нещо! а по кое време са станали тези дупки и никой нищо не направи по въпроса! всеки ден все по-противен ми става с неговия черен ПР
0
 
 
Тоя не си заслужава даже и да се коментира.Дрънканици за изкукали и неграмотни.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Кабинетът "Денков - Габриел"
Изграждат екозавод в Шишманци
България в еврозоната
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: