Сигнал: Задайте публично тези въпроси на г-н Здравко Димитров

Автор: Екип на Plovdiv24.bg
Коментари (25)
17:20 / 06.05.2020
24121
Уважаема редакция, във връзка с нарастващото недоволство на гражданите на Пловдив моля да зададете публично долните въпроси на г-н Здравко Димитров и да го помолите за публичен отговор. Така читател на Plovdiv24.bg започва сигнала си, изпратен до нашата медия.

А ето и самите въпроси:

"Защо се асфалтират здрави булеварди и улици ("Асеновградско шосе", бул. "Източен", бул. "Цар Борис Трети Обединител" пред хотел "Марица" и други), а в същото време други в окаяно състояние остават така ("Кукленско шосе" след "Практикер", бул."Христо Ботев" преди надлеза и други)?

Защо раздадоха (умишлено използвам тази дума) парцелите в града и го презастроиха, но в същото време не предвидиха паркоместа за новодомците и детски градини за децата им? А сега глобяват хората, ако са паркирали на пътя и чакат "дарение“ за постъпване на дете в държавна детска градина (понеже няма места)?!

Защо институциите продължават да не работят, а са кошмар за гражданите и кога това ще спре?

Защо се монтираха броячи по светофарите, а 2 години по-късно вече не работят? Какво се случи с платените суми за тях и кой ще ги възстанови?

Защо сложихте светещи пешеходни пътеки и като изгоряха лампите, останаха само дупките по асфалта? Какво се случи с платените суми и кой ще ги възстанови?

Уважаеми г-н кмете, всичките въпроси са насочени към Общината, не към Вас като физическо лице, но ще очакваме конкретни отговори. Хората се умориха да виждат глупости и ако смятате, че ще харчите поголовно нашите пари, ще вдигате данъците заради дефицита, и ще бездействате, когато от Вас се очакват действия, някъде бъркате!

Очакваме отговори на въпросите, а там, където има действие или бездействие от служители на Общината (бивши и настоящи) и не сте намесен, очакваме насочване на случая към прокуратурата!

Дори жителите на Пловдив да се съгласят да ги управляват хора без опит, озовали се там само поради партийни заслуги, няма да се съгласят да им харчат парите със съмнително основание!

И на финала смятам, че е редно да отворите табло в сайта на Общината и да качвате там всяка информация, касаеща изразходване на средства! Място, където ще се изразходват, причина за разхода, сума и получател на сумата! Това в нормалните страни се нарича прозрачност!"

Виж коментарите (25)

Още по темата (413):
07.12.2023 Заместник-кмет на Пловдив заговори за черен списък с фирми
20.09.2023 Дупка зейна на бул. "Шести септември" в Пловдив
21.06.2023 ВиК проверява за по-сериозен проблем заради пропадането на асфалта на кръстовище в Пловдив
21.06.2023 Дупка гълта автомобили на възлов булевард в Пловдив, сеирджии снимат
27.10.2022 Дупка на една от най-натоварените пътни артерии в Пловдив
06.10.2022 Въоръжете се с търпение! Брутално задръстване на възлово място в
Пловдив
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).