Шокираща кражба в Пловдив, жената вече се страхува да се прибира по тъмно

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:50 / 16.12.2021
8276
Кадри с кражба на детски велосипед в Пловдив възмутиха социалните мрежи. Потърпевшото семейство се надява полицията, с помощта на граждани,  бързо да разкрие крадеца.

Около 21,00 ч. непознат мъж влиза хладнокръвно в чужд имот и без да бърза, излиза с детски велосипед. Случката се разиграва на малката пловдивска улица "Русе". Колелото е на сина на Иван Запрянов. Според охранителните камери стопаните на дома са се разминали по чудо с крадеца.

"Съпругата ми, заедно с децата, се прибира буквално 3-4 минути преди крадецът да влезе. Основният проблем идва от там, защото при една евентуална среща, нали осъзнавате, че този човек вероятно има  нож. Стреснат под адреналин или наркозависим – нищо не му пречи от стреса да направи най-голямата беля", заяви Иван.

Мъжът е възмутен от арогантността на крадеца.

"Наглостта да влезеш в един ранен час. На самите кадри се вижда как човекът е изключително необезпокояван от това, че влиза да краде. Той влиза спокоен, не бърза и ме възмущава, защото съпругата ми в момента я е страх да се прибира по тъмно“, добави той.

Иван Запрянов публикува кадрите в социалните мрежи с надеждата крадецът да бъде разпознат.

"Имаме няколко сигнала, които към мен са пуснали. Аз съм ги препратил към полицията, тъй като държа връзка и с тях, защото е изключително важно този инцидент да се реши“, допълни той.

От полицията уточниха за bTV, че в момента се води разследване.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Удар между коли затапи Околовръстното на Пловдив, има полиция
На празник като на празник, район "Южен" се отчете
Пловдивчани гневни на новите порти на Източната порта: Като в зат...
В Пловдив жена получи бяла роза - някои разчетоха това като злове...
Пловдивчанка за Централна поща: Огромното й постмодерно туловище ...
Община Пловдив дава близо 2 млн. лв. за контрольори за лечебните ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).