Шофьор заби юмрук в лицето на колега на "Руски" заради натиснат клаксон!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (22)
09:14 / 26.10.2017
26796
Шофьор насини окото на друг водач, позволил си да му бипне с клаксона в знак на протест заради неправилна маневра във и без това сложната транспортна ситуация на бул. "Руски", където тече ремонт. Това ще коства на нападателя глоба от 1500 лв., наложена от Районния съд в Пловдив. Случаят е от миналото лято, когато беше затворено западното платно на булеварда в участъка след кръстовището с ул. "Преслав" в посока мол "Марково тепе". Към 8 сутринта на 30 август 2016-а мъж пътувал с колата си "Нисан Алмера" по "Руски" към Централна гара. 

Когато стигнал до кръстовището с ул. "Преслав", завил наляво, за да се включи в движението по източното платно на булеварда. В същото време в лявата лента се движел и друг водач с БМВ, пише "Марица". Вместо да завие наляво към ул. "Преслав", както би следвало да постъпи според заетата позиция, той започнал да прави десен завой с намерение да продължи направо по източното платно на бул. "Руски". Двете коли за малко да се ударят и шофьорът с нисана натиснал клаксона и набил спирачките. 

Другият водач се ядосал, изпреварил го и го принудил да спре. Слязъл от БМВ-то, отишъл до другата кола и през отворения прозорец ударил шофьора с юмрук по лицето, след което изчезнал. Вече в съда биячът обяснил, че другият шофьор го е напсувал, но тези му твърдения не се потвърждават от показанията на свидетелите.

Виж коментарите (22)

Още по темата (182):
16.04.2024 Млад шофьор принуди моторист да спре, слезе от колата и стана страшно
12.04.2024 Шофьор мина на червено и слезе от колата да се разправя. Другият прави ли нарушение?
12.04.2024 Ботьо Георгиев е агресивният тип, псувал шофьорка и счупил огледалата на джипа й. Осъдиха го за отрицателно време
12.04.2024 Това е джипът на жената, която отнесе псувни и агресия от обезумял
шофьор
12.04.2024 Шофьорката, станала обект на агресия на пътя: Абсолютно никой не слезе да помогне, псувните не искам да ги цитирам
11.04.2024 Заради нападението и грубостите шофьорът агресор може да получи до 5 години затвор
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).