Шофьор на 29 спря автобуса и отсече: Слизайте всички, повече няма да карам!

Автор: Васил Динев
Коментари (61)
10:57 / 28.05.2018
68307
"Здравейте, в събота ми се случи невероятна ситуация в градския транспорт на Пловдив. Около 20,00 часа се качих в автобус по линия 29 с регистрационен номер РВ 44 65. След като влязох и седнах, звъннах на съпруга си да го осведомя, че рейсът е пристигнал, защото чаках дълго и се задаваше нова порция буря. Говорих точно минута и 35 секунди с нормален тон, по-скоро тих. По време на разговора забелязах, че кондукторката ме гледа и говори нещо, но не я разбрах. След като затворих, попитах на мен ли говори". Така читателка на Plovdiv24.bg започва сигнала си. И добавя:
 
"А като се развива, че в рейса било забранено да се говори по телефона. Аз гледах с недоумение и не вярвах на ушите и очите си. Поисках и да ми покажи наредба, в която е описана тази забрана. Каза, че трябва да пазим тишина. Защо питам аз, някой ще си ляга ли, или сме в библиотеката? След спирката на "Метро" шофьорът спря рейса, отвори врати и каза всички да слизаме, стана от седалката и каза, че нямало да кара вече.

Аз му казах да се обади на шефа си и да го осведоми, защото той ги назначава и освобождава, кои сме ние - пътници, които са си платили билети. Показа ми една лепенка, на която имаше джиесем и знак забранено и каза, че е сложил шефа му там и забранява да се говори по телефона в автобуса. Това е абсурдно.
 
Видя, че няма да слизаме и тръгна да кара. След около 50 метра заби рязко спирачки и пак стана и отново каза всички да слизат, след сериозен скандал най-после потегли, а кондукторката отиде най-отзад и започна да говори, че аз не съм добре. Може и така да е, щом търпим, явно ние не сме добре. Това е кондукторката, която предизвика скандала, нейното резервирано място с лични вещи и,, дългия '' разговор, който проведох. Това е автобусът, който всъщност е самолет и джиесем не можеш да ползваш на борда му".

Виж коментарите (61)

Още по темата (332):
16.04.2024 Шофьор на автобус към ученици в жегата: Пускам парното, да видим кой ще издържи повече!
08.04.2024 В Пловдив: Залостиха вратите на градски автобус с парцал
26.03.2024 Ученичка от Пловдив: Това не е нормално, вземете мерки!
12.01.2024 Пловдивчанин предложи градският транспорт да стане безплатен
08.01.2024 Шофьор пуши в насрещното, кондукторка мести крака на пътничка - пречил й
07.12.2023 Пътник наби шофьор на градски автобус в Пловдив
Още новини от Новини от Пловдив:
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона
Снимка показва как е изглеждала Главната на Пловдив, когато по не...
Даваме 78 000 лева за близо 100 химически тоалетни в Пловдив
Асфалтираха най-новата улица в Пловдив, строителите блокираха кол...
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).