Само в Plovdiv24.bg: Търсят се свидетели на новата тежка катастрофа на Околовръстното!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (10)
16:56 / 06.05.2021
20710
Снощи Plovdiv24.bg ви информира за поредна тежка катастрофа на Околовръстното на Пловдив. Днес темата има продължение - сега даваме думата на дъщерята на единия от шофьорите, участвали в пътнотранспортното произшествие:

"Баща ми се е прибирал от работа по Околовръсното в посока "Прослав" към 21.30 часа. Кара си в лентата с 60-70 км/ч и не щеш ли, в неговата лента вижда буса. Инстинктивно, за да избегне удара, завива леко наляво и отсреща виновникът също завива в същата посока. И челен удар.

Колата на баща ми почти я няма, бил е с колан и единственото, което го е спасило, са еърбеците. Дотук помни, след това е в съзнание в линейката. Полицаите го изкарват и дори са казали, че е цяло чудо, че след такъв удар е останал жив. В момента е в болницата без опасност на живота, но с множество наранявания - предимно в дясната част на тялото.

При удара в десния крак се измества ябълката в тазобедрената става и оттам счупвания, утре предстои операция, дано мине успешно. Освен това е със счупен нос, лявата част на лицето е зашита. Има две спукани ребра и рани по тялото.

Виновникът с буса, поне доколкото успях да разбера от няколко обаждания, снощи е бил задържан и днес в 11.00 звънях, казаха, че вече са го пуснали. Не знам дали му е взета поне книжката. Това е напълно абсурдно.

Тестовете за алкохол и наркотици и на двамата са отрицателни, но това основание ли е да е на свобода, за по-малко дори от 24 часа. Адски несериозно. Цялото семейство сме решени да си търсим правата и да има справедливост. Ще се радвам, ако има и някой свидетел за по-достоверно или някой, който е засякъл въпросния бус по отсечката.

Да допълня, че виновникът е казал, че е навлязъл в насрещното, за да не блъсне някакво животно. Аз лично съм имала такъв случай на въпросния път - една глутница кучета на пътя, но едва ги видях и в последния момент набих спирачка, но и не ми е минало през ума да навляза в другата лента и да погубя човек. Благодаря за вниманието. Бъдете здрави и се пазете".

Ако има свидетели на инцидента - нека се свържат с редакцията на медията ни на телефон 0886 598 267  или на мейл novini@plovdiv24.bg.

Виж коментарите (10)

Още по темата (408):
23.04.2024 Дано! Югоизточният обход на Пловдив трябва да започне наесен!
23.04.2024 Областният управител оптимист за два от най-важните проекти на Пловдив
18.04.2024 Актуализират проекта за Югоизточния обход на Пловдив
21.03.2024 Заместник-министър: Години наред нищо не е правено по проекта за Югоизточния обход на Пловдив
21.03.2024 Кметът оптимист за Югоизточния обход на Пловдив
13.03.2024 Проектират нов лъч на Околовръстното на Пловдив - от "Джъмбо" до пътен възел Царацово
Още новини от Новини от Пловдив:
Опасен елемент притесни пловдивчанин
Честват 50 години от създаването на отделението по диализно лечен...
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).