Резнаха лентата на новото крило на детска градина "Снежанка"

Автор: Васил Динев
Коментари (1)
12:05 / 04.03.2022
5302
В 12,00 часа днес се състоя откриването на новото крило на детска градина "Снежанка“ на улица "Тополница“ №3 в Пловдив, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

На официална церемония лентата бе прерязана от кмета на Пловдив Здравко Димитров и кмета на район "Централен", на чиято територия е градината, Георги Стаменов.

Градината е с подменена дограма, нови врати, топло инсталация, сградата е укрепена, има ламиниран паркет, pvc дограма, ново озеленяване на двора, каучукова настилка, тротоари, нови кошчета, пейки и сенници, декоративни храсти и цветя, автоматизирана поливна система, детска площадка по пътна безопасност с пътни знаци и светофари, както и зеленчукова градина. Подменено е осветлението, изградена е мълниотводна инсталация. Градината разполага с плувен басейн и физкултурен салон.

Кметът на район "Централен" Георги Стаменов каза, че тази детска градина е един важен обект за Пловдив и района, който дава възможност най-малките да се обучават в прекрасни условия. Преди година сградата е била амортизирана и с пристройка с лоши условия. Сегашната сграда отговаря на всички съвременни изисквания. "Убеден съм, че в годините напред всички детски градини и училища ще придобият този вид. Дължим го на децата и на нашето бъдеще! Благодаря на общината, за това, че създадохме условия за най-малките", добави Стаменов.

Анета Найденчовска, директор на градината каза, че децата растат щастливи в своя нов дом, идват щастливи и също благодари на община Пловдив от името на родителите.

Повече подробности можете да видите в прикаченото видео!


Виж коментарите (1)

Още по темата (257):
26.04.2024 Обновената ДГ "Десислава" бе открита с официална церемония
26.04.2024 Обновиха ДГ "Еделвайс" в Пловдив
21.04.2024 Читателка: Тази е една от най-добрите детски градини в Пловдив!
19.04.2024 Ето я най-новата детска ясла с млечна кухня в Пловдив
05.04.2024 Родители са притеснени от случващото се в детска градина в Пловдив. Директорката: Всичко е наред
18.01.2024 Родители: Бутафорно откриха детска градина, която не работи!
Още новини от Новини от Пловдив:
Кметът на Кричим след тежката катастрофа: В дните преди Възкресен...
Капитана пак отърва кожата
В Брестовица направиха първа копка на нов довеждащ водопровод
Тези са арестуваните за крупната измама в Пловдив
В Пловдив порязаха шофьора на камиона с 400 кг хероин
"Прослав" няма да е първият естествен резерват в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).