ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Ракиен казан за Гинес на Пловдивския панаир
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:34 / 09.05.2007Коментари (0)2056
Ако търсите абитуриентски костюм или тоалет, по добре не си губете времето с панаира в Пловдив. 27-то поред Пролетно изложение за потребителски стоки, което бе открито в понеделник е място за сделки с шестцифрени суми.

Тази година наетите от изложителите площи са с 100 кв. м. повече от миналата. Празните от щандове алеи и вялият интерес от страна на посетителите се разминават с оптимизма на администрацията. Изравняването на цените за участие между българските и чужди фирми е отказало част от постоянните изложители. Според изпълнителния директор на панаира Георги Гергов, изравняването не се отразило негативно, а новите цени отговаряли на по-високото качество на панаирната услуга.

Най-впечатляващата част от експозицията ­ яхтите, няма как да не бъдат забелязани. Макар и не най-скъпа, вчера бе продадена най-впечатляващата от флотилията яхти ­ "Бавария", с мачта висока колкото 8-етажна сграда. Луксозната лодка е с три спални, с три бани и тоалетни и струва малко над 230 000 евро. От фирмата "LZ yachting" уточниха, че са направили на клиента си 5 % отстъпка.

Освен да си харесат обзавеждане за дневна на цена 5 300 лева от френската фирма "Готие", дамите могат да си купят хранителни добавки от Белгия за отслабване на базата на богати на белтъци храни. В началото на периода добавките излизат по около 150 лева за седмица, а в края ­ малко над 50.

Ако не купят, мъжете поне могат да видят специално направен за тях крем против бръчки, с който производителите от "Роза импекс" кандидатстват тази година за златен медал от изложението. Със сигурност силния пол ще се зазяпа на щанда на Банско в специализираната изложба на общините, която е в палата 6. Тук медникарят Байо Йорданов показва миниатюрен казан, който пуска 20 гр. ракия на едно зареждане. Цялата инсталация е около 15 сантиметра висока и с нея майсторът смята да кандидатства за Гинес. Тя не се продава, но бай Байо има за мераклиите други казани с капацитет 200 грама на варка. В Банско ги предлага по 400 лева, но за панаира е свалил цената на 320.

Българското изобретение­ мотобордът, също се предлага на изложението. 1 300 евро струва возилото с двигател "Хонда". Момчета с каски на главата джиткат между посетителите и показват предимствата на уникалния мотоскейт за придвижване в градска среда.

За разлика от предишните панаира, тази пролет в Пловдив от мобилните оператори участва само "Вивател", на общ щанд с БТК. Двете компании предлагат промоционални оферти, много развлечения и награди. Всеки ден петима нови клиенти, подписали договор за някой от абонаментните планове на "Вивател", получава след теглене на жребий апарат "Моторола U 6". Към всяка закупена карта от 25 или 50 импулса за уличните телефони "Булфон" от БТК подаряват още една. Wi-Fi модем или Мр3-плеър получават също новите абонати на ADSL в дните на изложението.

3 лева струва билетът, за да се влезе на територията на изложението. Отстъпка се прави ако се закупи карта за целия панаир и тя струва 10 лева. Вероятно, за да се ограничи достъпът за пенсионери, ученици и инвалиди, е въведена входна такса от 2 лева. Информацията е на вестник "Монитор".








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Световна черна хроника
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Войната в Украйна
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: