ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Първо в Plovdiv24.bg: Шокиращи подробности за драмата с изоставената възрастна жена в Пловдив!
Автор: Васил Динев 17:27 / 30.01.2017Коментари (12)28794
© Plovdiv24.bg
Снимка: Архив
Plovdiv24.bg се свърза с Дирекция "Социално подпомагане" Пловдив във връзка със скандалния случай, за който ви информирахме по-рано днес. Ето какво разказаха от институцията специално за читателите на нашата медия:

"На 27 януари в коридора на Дирекция "Социално подпомагане" бе забелязана жена, която твърдеше, че чака своята снаха. Това продължи няколко часа. Накрая решихме, че тя е изоставена. Изглеждаше видимо зле. Веднага се свързахме със 112 и с полицията. 

Бърза помощ отказаха да дойдат, като казаха, че това не е тяхна работа. Дежурните от полицията заявиха от своя страна, че те не са таксиметрова фирма и няма къде да приберат бабата. Издирихме координатите на четирите й деца, но те всички категорично отказаха да дойдат да си я приберат. 

След дълги разговори и уговорки в 18,30 часа пристигна полицията и по нейно повикване после дойде и спешна медицинска помощ. Медиците установиха, че изоставената е с пневмония и бе откарана в болнично заведение. На следващия ден от "Транспортна полиция" получихме сигнал, че зле изглеждаща жена е забелязана в района на гарата.

Колегите бяха изпратени и установиха, че това е същата жена. По-късно стана ясно, че тя е отказала лечение и е била изписана. С наше съдействие я върнахме обратно в болницата, но тук трябва да подчертаем, че това ни костваше страшно много нерви, телефони и усилия, въпреки че имаме подписано споразумение за съдействие с органите на МВР, както и с болниците. 

В момента жената е в лечебно заведение, уведомена е и прокуратурата, че тя е изоставена умишлено, което по семеен кодекс е наказуемо. Полицията също е уведомена. В момента никой не се е появил да се позаинтересува от жената. Чакаме становището на лекарите, според които тя има 100 процента деменция. Тя ще бъде настанена в подходяща за нея социална услуга".


Още по темата: общо новини по темата: 1
30.01.2017 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Сега ако сме държава, ще я настанят в дом и ще им отнемат правото за наследство. Държавата ще се погрижи за издръжка на жената и след това в полза на държавата ще им вземат апартамента. Май са се надявали в студовете някъде да почине и след това хоп да прилапат наследството.
0
 
 
Тези същества, децата на тази жена, не заслужават квалификациите ни!! Не си струва !! Има кой да ги наказва за постъпките им!! Тях ще ги последва същото!! Аз се питам защо до сега не са издирени от прокуратурата и да им се повдигнат обвинения, както е писано, според законите на семейния кодекс. Да ги друснат с по една солена глоба или каквото е предвидено от закона. Не че ще се трогнат след това, но поне да има някакво възмездие!!! Жената трябва да я настанят наистина в подходящо заведение, макар че в някои условията са по-зле и от чакалнята на гарата. Жалко за жената и позор за децата й!!!
+1
 
 
Болни мозъци имат нейните деца! Това са хора -бездушни, безочливи и без капка съвест и сърце! Господ бави, но не забравя!
0
 
 
Защо не кажете, въпросната жена от кой етнос е? Бас хващам, че е от мургавите! Това са паразити - нищо общо с животинския род!
0
 
 
Това е срам всеки човек има само една маика никои не заслозава такав краи узас
+9
 
 
Идеше ми да ги нарека животни, но това е обида към животните. Все не мога да си отговоря на въпроса: Откъде се пръкнаха тези бездушни, роботизирани, човекоподобни петна.
+10
 
 
Какво сърце трябва да имаш,за да оставиш майка си!Нямам думи... :(
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Великден 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бум на коклюш в България
Матури 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: