Продават обещанията на Здравко Димитров за 5000 долара

Автор: Данислава Вълкова
Коментари (0)
16:47 / 20.08.2022
3682
Както кметът на Пловдив се грижи за собствения си сайт, така се грижи и за града, а именно никак. Интернет страницата zdravko-dimitrov.eu беше създадена по време на кампания за местните избори през 2019 г.

Вече няколко години обаче сайтът не се поддържа, разбра Plovdiv24.bg. В него бяха поместени обещанията на кмета преди изборите, но днес вече те не са достъпни. За да бъде придобит отново домейнът на платформата, са необходими 5000 долара, сума, която явно кметът не иска да изкара от собствения джоб, видно от това, че сайтът не работи.

Това няма как да стане и с публични средства, тъй като сайтът е личен, а не на общината. Явно Димитров не иска да се вижда какви обещания е давал преди време, за да не му се търси сметка. Той и екипът му са напълно наясно, че сайтът с неговото име е неактивен. Всъщност това е един добър бизнес с изоставени домейни. Когато един домейн е активен, но след известно време не бъде подновен, определени компании го купуват и обявяват огромни суми за неговото обратно придобиване. Така, ако човек си го иска, ще трябва да плати и то не малко.

За по-любопитните сайтът все още може да бъде открит в глобалния интернет архив на адрес: https://web.archive.org/web/20191006161736/https://zdravko-dimitrov.eu/

След като домейнът не е подновен, името на сайта на пловдивския кмет се озовава в чужди ръце. Едва ли има друг голям областен град, който да се "похвали" с подобна ситуация с кмета си.

Слава Богу, обратното броене на мандата започна, надяваме се до края му да не се окаже, че градът ще бъде обявен "за продан". Пловдив наистина заслужава повече!

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
От ЕВН са изпратили заявление за нови цени на парното в Пловдив
"Мис България - Пловдив" 2024 е свикнала с нощните смени, работи ...
Руснака е в тежко състояние, опериран е по спешност в Пловдив
Майката на оцелялата от катастрофата на "Руски": Стана чудo!
Обилни валежи в Пловдив за сряда
Костадинов: За Пловдив нашата цел са 3 мандата


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).