Позор за Пловдив! Общината ни продава пилешки крилца на промоция

Автор: Данислава Вълкова
Коментари (2)
20:08 / 21.08.2022
14623
Община Пловдив предлага кофа пилешки крилца на промоция и буркани за зарзават, а над главата на кмета има снимка на мацки, видя Plovdiv24.bg. Ако влезете в сайта на институцията, може да видите интернет реклами от Гугъл на въпросните търговски промоции. На пръв поглед може и да не ви направи впечатление, тъй като във всеки обикновен сайт сме заринати с тях.

Това обаче е най-важният сайт за управлението на Пловдив и информация в него е официална. Абсолютно недопустимо е публична институция да позволи показването на реклами, несвързани с дейността ѝ.

В зависимост от Вашите интереси и онлайн търсения страницата на общината може да Ви покаже реклама за вибратори, например. Какво би станало, ако от сайта на Народното събрание или Министерството на отбраната получаваме информация за поредната промоция за лютеница?!

Интеграцията на подобни уеб реклами може да стане само след официално нареждане. Plovdiv24.bg пита чия е идеята, на какво законово основание е взето решение да се показва подобно съдържание и най-важното - в чий джоб отиват приходите от тези реклами?

Хората, грижещи се за публичния облик на община Пловдив, не просто стигнаха дъното, а вече го копаят.  Интересно е също дали кметът Здравко Димитров е наясно с тази инициатива или поне с промоцията на пилешките крилца? Припомняме, че личният му сайт не работи от години, а Пловдив и Благоевград пък са единствените областни градове, чиито интернет страници не са мобилно оптимизирани. Вместо маркетинг екипът да се заеме с важната задача да направи сайта по-достъпен за гражданите, някой е решил да прави пари.

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).