ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Познат фестивал ще разтърси Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:26 / 04.04.2023Коментари (0)2431
©
Третото издание на фестивала Plovdiv Vibes стартира в периода 21-30 април 2023 г. Фестивалът отново е част от културния календар на град Пловдив и ще предостави културно-развлекателно съдържание в различни форми и формати (музика, танц, приложни и сценични изкуства, художествено творчество и други).

Основнатa локация на Plovdiv Vibes е новоизградената събитийна територия на открито Plovdiv Stage Park в подножието на Младежки хълм, където през 10-те дни на фестивала ще се проведат множество концерти, театрални постановки, танцови пърформанси, работилници и уъркшопове.

Plovdiv Vibes обхваща и различни периферни зони на града, като стимулира културните прояви в тези зони, включвайки парковете: "Лаута" и "2019" в "Тракия", "Рибница", хълмовете: Бунарджика и Младежки и Гребната база.

Plovdiv vibеs 2023 подготвя цветна програма, a самият фестивал отново ще бъде своеобразен генератор за култура и изкуство. На територията на шест различни локации, съдържанието на третото издание ще даде поле за изява на професионалисти и начинаещи в различни сфери на изкуството.

Фестивалът стартира на 21 април в 17:00ч., на територията на Plovdiv Stage Park, Младежки хълм, където ще бъдат разположени хендмейд базар, детски творчески работилници, занаятчийски демонстрации, а за музикалната атмосфера ще се погрижи добре познатият и любим на пловдивската публика DJ SKILL. Съботният ден продължава с настолни игри на открито от Offline cafe, VANINA, DOROTHY TAKEV, а неделя още от ранен следобяд ще сме под звуците на селекцията на Shishkaveli,Vladis i Paff.

Понеделник -24.04 ще посрещнем жителите на кв.Тракия в Парк "Елит", където ще проведем фотографска изложба и работилница с Оля Григорова. Вторник в парк "Лаута" предоставяме възможност на всички да се включат в семейни игри с Time Scape Plovdiv, които подготвят своето градско приключение. В сряда разполагаме нашата творческа изложба в парка на хълм"Бунарджик",а четвъртък всички заедно ще бъдем част от благотворителен маратон в подкрепа на "Нощ на ангелите"на Гребна база Пловдив. Паралелно на Младежки хълм под звуците на джаз от Преслав и Иван квартет, ще може да се включите в рисуване на открито от формата "Вино и четки".

В петък 28.04 на Младежки хълм, Театрална школа "Арлекин" ще представят своето представление "Горско приключение", талантливите деца на Танцова школа "Терпсихора" ще ни въведат в магията на танца, отново хендмейд базар и работилници ,а зад пулта - DJ AKASHA.

Съботният ден 29.04. стартира с "Игрите на 90-те", и сам по себе си е Международен ден на танца. С тази идея и следобедните часове ще започнат с открити уроци по танци, а по залез слънце ще стартира Салса парти с професионални танцьори и любители.

Последния ден от фестивала е посветен на деца в неравностойно положение. РЦПППО - Пловдив ще изнесат концерт за всички посетители, в творческият ни лагер ще бъдат разположени работилници със свободен достъп за малки и големи, а майки на деца в неравностойно положение ще се включат в хендмейд базара, като ще представят своето изкуство в подкрепа на своите деца.

Кино на открито ще се проведе на територията на Plovdiv Stage Park в края на неделния ден, а за музикалното ни удовлетворение ще се погрижи DJ Dan-ni. Всички фестивални дни ще бъдат наситени с богато вкусово удоволствие от демонстраторите във food зоната на Plovdiv Stage Park, а парк "Рибница" ще е домакин на нашата клоунада от Маг Бамбини.

Събитието се реализира с финансовата подкрепа на Община Пловдив и е част от календара на културните събития за 2023 година.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: