ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Повдигнаха обвинение на мъж в блудство към собствената си съпруга
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:39 / 29.09.2010Коментари (10)5008
© Plovdiv24.bg
Районна прокуратура - гр.Пловдив внесе в Районен съд-гр.Пловдив обвинителен акт и срещу П.Калоферов на 54 год. от гр.Пловдив за блудство, опит за изнасилване и хулиганство. Обвиняемият бил женен за Ф. Калоферова от 1980 год., двамата живеели на ул."Лев Толстой" № 3 ет.6 в гр. Пловдив, от брака си имали двама пълнолетни низходящи, като до края на 2009 год. отношенията между тях били нормални, включително и интимният им живот.

От началото на 2010 год. обаче П. Калоферов започнал да споделя със съпругата си нетрадиционни за разбиранията й сексуални желания, изразяващи се в осъществяване на анални полови контакти, което предвид комбинирането им със солидна употреба на алкохол от негова страна, предизвикали нежеланието й за участие в тях. Калоферова започнала да се страхува от поведението на съпруга си, но понеже била безработна, при това грижеща се за болната си майка, се оказала финансово зависима от неговите доходи и се принудила да го търпи въпреки притесненията си.

На 24 май, докато били в дома си, обв.Калоферов отново демонстрирал желание спрямо съпругата си за осъществяване на сексуален, включително и анален контакт с нея, след като изпил повече от половин литър ракия. Без да се съобразява с изразеното от нея нежелание, със сила я проснал по гръб на дивана в хола, свалил й долнището на пижамата, под която тя не носила бельо, и направил опит да се съвкупи с нея, наричайки я "боклук". Съпругата му се опитала безрезултатно да се дърпа и крещи, но опитите й за съпротива били неуспешни поради значително по-голямата физическа сила на съпруга й.

Пострадалата отправила към него и молби да спре и да не постъпва по този начин, на което Калоферов отговорил отново с обиди и груби реплики. Накрая, след като преценил, че нищо повече не може да направи, блъснал пострадалата от дивана на земята, при което тя ожулила лицето си на мокета. Свидетелката се изправила и тичайки, се насочила към кухнята на апартамента, като съпругът й тази вечер повече не се занимавал с нея.

Сутринта, след като се събудили, свидетелката Калоферова отправила упреци към извършителя за действията му от миналата вечер, на които той не отвърнал, а си замълчал. До обед поведението му било нормално, дори помогнал на съпругата си в домакинската работа. През цялото това време обаче не пропускал да консумира и алкохол, като към 12,30 часа вече бил изпил приблизително половин литър ракия. Още щом се наобядвали в дома си, обвиняемият решил отново да извърши сексуален акт с пострадалата, без при това въобще да се поинтересува от нейното желание.

За целта я последвал в хола и пак я бутнал по гръб на дивана, опитал се да свали късия панталон, който носила. Ф.Калоферова успяла да се отскубне и побягнала към спалнята, където лежала майка й, която обаче поради лошото си здравословно състояние в момента била неадекватна и не осъзнала какво се случва. Съпругът й я последвал, хванал я и отново я избутал в хола. Съборил я за пореден път на дивана, свалил й панталоните, под които не носила бельо, както и блузата й, след което скъсал на две носения под нея дамски потник. Същевременно започнал да отправя и обидни епитети към нея със сходно на предходния случай съдържание, като я наричал "боклук" и "курва". След това се опитал да осъществи вагинален и анален контакт със съпругата си, но не успял.

Тогава, както и вечерта на предния ден, решил с цел предизвикване и удовлетворяване на половите си желания да проникне в ануса й с пръсти. През цялото това време съпругата му крещяла и на висок глас го молила да престане. Виковете й били чути от съседката й от горния, 7 - ми етаж, намираща се по това време в жилището си. Тя чула само нейния глас, като сред тях успяла да отличи реплики, съдържащи молба да бъде оставена и пусната. Понеже тонът на Калоферова не бил нормален, съседката позвънила в VІ РУ"Полиция" гр.Пловдив и съобщила за случващото се. От дежурния служител на мястото на инцидента - сградата на ул."Лев Толстой" № 3 в гр.Пловдив били изпратени полицейски служители, които отишли на адреса и позвънили на вратата на апартамента на Калоферови.

Отворил им обвиняемият, на когото те се представили и поискали от него да им покаже документ за самоличност. Същият взел личната си карта и им я показал. Служителите на VІ РУ"Полиция" му обяснили, че са изпратени във връзка с постъпил сигнал за семеен скандал и го попитали къде е съпругата му. Калоферов съобщил, че тя е в банята, след което съвсем безпричинно и без да се съобразява със статута на въпросните свидетели на лица, призвани да се грижат за реда и да предотвратяват незаконосъобразни действия, включително и от естеството на неговите, започнал да се държи грубо и арогантно с тях.

В тази връзка се заел риторично да ги пита какви са те и какво искат от него, като не се задоволил с това, но и започнал да ги обижда, наричайки ги "боклуци" и разяснявайки им, че взимали по 20 заплати и за нищо не ставали. Полицаите се засегнали от характера на репликите и епитетите към тях, изразяващи липсата на каквото и да е уважение към представителите на реда, именно чието задължение е съобразно обема на правомощията им да защитават правата на гражданите. Казали му да се успокои и по същото време в коридора пред входната врата се показала Ф. Калоферова, която била загърната с хавлиена кърпа. Когато ги видяла, се разплакала и започнала да повтаря, че съпругът й я пребил.

На полицаите направило впечатление, че жената е видимо разстроена и изплашена, като през цялото време треперила, както и че по лицето и ръцете има синини. В отговор обвиняемият й казал да мълчи и да не казва нито дума, като без да се съобразява с присъствието на представителите на реда я заплашил, че след като се прибере довечера, ще я пребие от бой. Органите на МВР се обадили в районното управление и поискали автопатрул за съдействие. Докато чакали пристигането на автомобила, отвън пред входа на сградата Калоферов пак започнал да заплашва съпругата си, като й казал, че ще го държат 2 часа в районното управление и след като се прибере, апартаментът ще й се види "тесен" и ще я пребие от бой. И тези му специфични изявления били изречени в присъствието на горепосочените полицейски служители, с което за пореден път демонстрирал липсата на уважение не само към съпругата си, но и към тях като представители на държавата, призвани да възпират и предотвратяват неправомерни действия, като по този начин обективирал и пренебрежителното си отношение към установения в обществото правов ред и етични норми на поведение.

Калоферов е привлечен към наказателна отговорност за престъпление по чл.152 ал.1 т.2 пр.1 вр. с чл.26 ал.1 вр с чл.18 ал.1 от НК/опит за изнасилване/, престъпление по чл.150 ал.1 вр. с чл.26 ал.1 от НК,/блудство/ и престъпление по чл.325 ал.2 вр. с ал.1 от НК,/хулиганство, което по своето съдържание се отличава с изключителна дързост/. За посочените престъпления законът предвижда наказания както следва: лишаване от свобода от две до осем години/ за квалификациите опит за изнасилване и блудство/ и лишаване от свобода до пет години- за осъществения състав на хулиганство.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
v moito sarce nikoi ne sprq,pusnah te teb,vqrvai v tova!mnogo ranih i s mnogo igrah,no kakto s teb s nikoi ne bqh!
на 29.09.2010 г.
+1
 
 
а и защо жената я водят като свидетелка,а не потърпевша???
-2
 
 
Обикновенно, ходенето без гащи има една цел, ела вълчо изяш ме.
+3
 
 
Чудя се ако не беше започнал да обижда полицаите щяхме ли да четем подробности.Само какъв цвят е дивана не разбрахме
+2
 
 
това прилича на фактологията, изнесена в съдебната зала, но не разбирам и аз защо е толкова подробна...!? Нещо съвсем не е наред вече - нито в хората, нито в държавата ни...
+5
 
 
И що трябва толкова подробно да се описват тия гадости?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
Абитуриентски балове 2012
Световна черна хроника
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: