ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Поредната жертва на опасната пешеходна пътека на бул."Васил Априлов"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:26 / 10.05.2006Коментари (49)6093
©
снимка от мястото на събитието: Plovdiv24.com
Поредната драма на опасната пешеходна пътека на бул."Васил Априлов" между моста на Марица и бул."България" се разигра тази сутрин. Около 9:00 ч. мъж бе блъснат от автомобил по начин, много наподобяващ скорошната катастрофа на същото място, когато жена бе блъсната и по-късно почина в болницата. Днешната катастрофа е доста сходна с тази от 19 април. Отново в най-лявата лента, отново в платното от река Марица към бул."България", отново часът е около 9:00. Както писахме и предния път слизащите коли от моста на Марица се засилват и заради наклона, който има там.

За момента няма официална информация както за причините за днешния инцидент, така и за състоянието на мъжа, който е бил откаран в болница в изключително тежко състояние.

Припомняме, че при инцидента от края на април единствената реакция на компетентните органи бе да поставят нови табели, обозначаващи наличието на пешеходна пътека от дясната част на платното.

Войната между пешеходците и шофьорите продължава! Много се изписа и се изприказва при предния инцидент, завършил с фатален край за пешеходката. Надяваме с
©
снимка от мястото на събитието: Plovdiv24.com
е този път да бъдат предприети някакви по-сериозни мерки относно пешеходната пътека, където по всичко личи, че има проблем, след като само от началото на 2006 година това е третият прегазен пешеходец там. Читатели на Plovdiv24.com се оплакаха, че по тази пешеходна пътека минават много деца по пътя си за училище и се притесняват все повече за тяхната безопасност. Други пък негодуваха срещу светофара, като казаха, че не е достатъчно добре забележим. Дали това е вярно и дали трябва пешеходната пътека да остане, както и дали не е време за нов пешеходен подлез, какъвто в Пловдив не е изграждан от десетки години, ще решат компетентните органи.


Още по темата: общо новини по темата: 32
13.04.2019 »
12.04.2019 »
27.06.2017 »
23.06.2017 »
21.06.2017 »
21.06.2017 »
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
анонимен
на 13.02.2007 г.
0
 
 
На тази пътека за час над 10коли минават на червено когато работи светофара,ако не вярвате ,стойте и ще видите.Това е едната причина с която трябва да се заеме КАТ.Не е удачно да се ходи на другия светофар,защото опасноста и там е голяма.Най-добрият вариант е да се изгради един малък метален надлез,който е евтин и бърз вариант.Нека кметицата на район север да помисли по въпроса и да избере някакъв вариант за да нямя повече пострадали.
Светлозар Аспарухов
на 15.05.2006 г.
0
 
 
Адски съм съгласен с идеята за дупки мамка им изродска, да ги видя тогава нещастниците как ще се състезават....Педали смешни, ей не е и стина хора ние сме бахти смешния народ!!!(това е възможно най-цензурираното което можах да напиша)
georgi
на 15.05.2006 г.
0
 
 
В Германия спират пред пешеходни пътеки, защото ако ударят някой на зебра, може и в затвора да кацнат !!! Аз до ден днешен не съм чул за някого,който да е бил осъден за такова престъпление. Да, да отнемеш живота на някого по невнимание все още е престъпление, има ли значение дали с пистолет, нож, меч или кола ? Ако застрелям някого в девет часа сутринта на пешеходната пътека дали ще ме осъдят,а???
georgi
на 15.05.2006 г.
0
 
 
В Германия спират пред пешеходни пътеки, защото ако ударят някой на зебра, може и в затвора да кацнат !!! Аз до ден днешен не съм чул за някого,който да е бил осъден за такова престъпление. Да, да отнемеш живота на някого по невнимание все още е престъпление, има ли значение дали с пистолет, нож, меч или кола ? Ако застрелям някого в девет часа сутринта на пешеходната пътека дали ще ме осъдят,а???
Anonimen
на 15.05.2006 г.
0
 
 
Idioti, niama da se nauchite da spirate na pesehodni pateki, i na svetofari...mamka vi .. Kav evropeiski sauz be seliani, elate da vidite v evropeiskia vi sauz kak spirat otdalece na pesehodni pateki horata i kakva e kultura ..nikakakav EU ne vi triabva ve , ei tam kosarite i ciganskata muzika.. tva e , drugo niama !!!!!
Иван Иванов
на 15.05.2006 г.
0
 
 
Има вариянт и за надлез че подлезите малко крива хава! Едно надлезче бързо и безпроблемно може да се направи и ще излезе по евтин! От Подлез а за подлеза ако искат таваришите общинари могат да сложат магазинчета и да наливат в малките им гушки парички за наеми. Ето два вариянта те да избират и господа изберете вариянта които е по удачен! А за шкембенцата ви и за гушките не мислете в тези случаи защото умират невинни хора! Знаем че винаги е имало и ще има корупция ама дайте малко и от човешка гледна точка! Иначе какво желая ви и вие да пресичате там и тир да ви блъсне ако нищо не направите по въпроса! Аз казах благодаря за вниманието!
коко
на 14.05.2006 г.
0
 
 
А бе дами и господа и оше по-скъпи "другари", щото сите бехме "другари".Чета ВИ писанията, обвинявате и едните и другите/водачи и пешеходци/ и ми става тъжно.Помислете малко! А какви беха "ОНИЯ", дето проектираха сградите, и инфраструктурата на целия район осигуряваща безопасността и на двете страни.На гражданите данъкоплатци им трябва път, който им позволява да отидат на работа, на училище, на детска градина и прочее места.А кой утвърди тези проекти на района преди години, в които бяха заложени днешните убийствени условия за движение на всички живи и неживи същества- ХОРА и автомобили.Е това е причината, висшата простотия и кретенизъм на тогавашните и сегашните управляващи в държавен и общински мащаб, тези, които си избираме на всички избори. А иначе единственото решение е- ПОДЛЕЗ, отгоре без светофар, няма конфликти.СЪГЛАСНИ ли СТЕ???
Aнонимен
на 13.05.2006 г.
0
 
 
Mnogo hubava i interesna statia no kraiat na statiata e mnogo smeshen i jalak za Plovdiskata destvitelnos. Kompetentnite organi koisa te i te sashtestvuvat li v grad Plovdiv????
AMBP
на 11.05.2006 г.
0
 
 
vecher s edna lopata da se izkopaqt nqokolko po-dylbokichki dupchishta, i shte se opravqt neshtata. Taka pone e sigurno, che pone do sledvashtite izbori nqma da se zapylnqt dupkite i shte se naloji tam da se kara bavno.
irko
на 11.05.2006 г.
0
 
 
90% от шофьорите нямат понятие,че пешеходците са с предимство,така,че скъпи съграждани грабвайте по 1 бухалка и на война с неграмотните
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Удвояват околовръстното на Пловдив
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
ВК Марица, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: