Погват жриците на любовта до Гарата! Обслужвали клиенти между блоковете!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (12)
13:21 / 18.10.2013
9250
Стартира мащабна акция срещу "жриците" на любовта до Централна гара, съобщи пред репортер на Plovdiv24.bg кметът на "Централен" Райна Петрова по време на премахването на опасни катерушки в района. Жителите на района непрекъснато подават сигнали в общината и полицейските управления, че междублоковите пространства се използват от труженичките за обслужване на клиени, разказа още Петрова. Акцията е съвместна с 2-ро и 4-то РУП и Общинска полиция.

Отново по желание на гражданите района около Гарата ще бъде облагороден и озеленен допълнително, допълни още тя. 

Припомняме, че наскоро публикувахме материала: "Читател: Улица в "Централен" тъне в мръсотия". На снимката, изпратена ни от наш читател, ясно се вижда част от визията на ул. Бузлуджа №1 в района. Децата играят на площадката върху използвани презервативи, алармила ни тогава жителят на района. След публикацията ни от ОП "Чистота" реагираха мигновенно и улицата беше почистена.

Според графиците, улицата е трета категория и се мете веднъж седмично, но заради специфичните особености - наличието на много клошари и тъй наречените "жрици на любовта", тя се замърсява твърде бързо с нелицеприятни отпадъци и се чисти още по-често, заяви тогава Иван Стоянов, директор на общинското предприятие.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (12)
Още новини от Новини от Пловдив:
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).