ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Почерненият баща на Стефка за убиеца й: Ще го чакам! Заклевам се!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:27 / 05.01.2017Коментари (6)24945
©
"Не се притеснявайте от леката присъда, аз съм затова, за да го чакам, а после времето ще покаже..." Така се закани бащата на убитата Стефка Маджарова по повод 19-годишната присъда, която получи килърът на дъщеря му Владимир Костадинов, пише "България днес". В последния работен ден преди празниците Пловдивският апелативен съд потвърди присъдата на Окръжния изцяло. Така бяха отхвърлени както претенциите на Костадинов, че вината му е недоказана, така и настояването на родителите на убитото момиче той да лежи до края на живота си.

Почерненият родител е категоричен, че справедливото наказание за убиеца на Стефка е смисълът на живота му и има други начини да получи възмездие освен годините в пандиза, които съдът отреди на Владимир.

Тялото на девойката бе открито в река Въча край пловдивското село Кадиево през юни 2013 година. Убиецът й получи наказание от 19 години затвор от Пловдивския апелативен съд. Магистратите мотивираха решението си, с това, че убийството на абитуриентката не представлявало изключително тежко престъпление. Владимир можел да се превъзпита в пандиза. Но съдебната сага съвсем не е приключила, тъй като предстои своята дума по казуса да кажат и магистратите от ВКС.

Приятели и роднини на младото момиче, което бе зверски пребито и удавено, избухнаха във Фейсбук срещу нищожната присъда за жестокия убиец.

"Не разбирам как може за такова убийство само 19 години. Минимум 40 трябваше", категорична е Кристина Маринова.

"Доживотна присъда трябваше да му дадат, но нали в България няма закони", опонира Гита Господинова- Ненова.

Офелия Просеникова пише: "Доживяхме я тая присъда. Малко са му!".

Почерненият баща на Стефка Маджарова от повече от три години се бори за справедливо наказание за убиеца на красивата си дъщеря.

"Ще му е*а майката на това ко*еле! Заклевам се!", категоричен е преди време Николай Маджаров. Той присъстваше заедно със съпругата си неизменно на всяко заседание на съда. Родителите на абитуриентката обаче не издържаха на напрежението и мъката и решиха да напуснат България. Цялото семейство емигрира в Англия, за да търси по-добър живот за другото си дете. Те оставиха завинаги къщата си в пловдивското село Йоаким Груево.

"Родителите не можаха да живеят там, където бе погубена дъщеря им. Смъртта й сложи край на бизнеса им на земеделски производители. Не успяха да съберат реколтата и фалираха. Целият им живот е съсипан", обяснява адвокатът на семейството Станимир Вълчев.

Сега почерненият баща е готов на всичко, за да получи справедливост по един или друг начин.

"Затова сме на този хал, всеки втори решава вече всичко с убийство. Смърт за ко*елето мръсно. Никаква жал за тоя нещастник", съгласен е приятелят на Стефка - Николай Павлов.

Разследващите са категорични, че красивата абитуриентка е била пребита, а после удавена в канала. За тях безспорно убиецът е 22-годишният младеж. Вечерта на 12 юни бившите гаджета имали уговорка, но Стефка я отменила и отишла на кафе със своя приятел Пенко. През цялото време обезумелият от ревност Владимир ги следял с колата на баща й, но със загасени фарове. 

Издебнал Стефка, когато Пенко я оставил на 10 метра от дома й в пловдивското село Йоаким Груево. С уговорки я подмамил да се качи в автомобила и потеглил. Скарали се. Владимир ударил няколко пъти момичето. Стефка се зашеметила и изпаднала в безсъзнание. Младежът помислил, че е мъртва, и я оставил легнала с лице към водата. Тъй като младото момиче било зашеметено, а течението било много бързо, Стефка не е имала никакъв шанс, обясняват разследващи.

Жестокото убийство на 26-годишната Милена Динова върна хората от Куртово Конаре и района към трагедията с абитуриентката Стефка Маджарова.

"Още не сме забравили кошмара от убийството на Стефка и сега нова трагедия. Всички в селото се радваха, че Милена и Илиян ще се женят, че не бягат към града, а остават тук, че правят дом в Куртово Конаре", коментират местни жители.

Красивата Милена бе открита мъртва на улицата пред дома си с прободено с нож сърце малко след Коледа. За 24 часа криминалистите стигнаха и до убиеца - годеника на момичето. Според разследващите Илиян Рангелов посегнал на своята любима от дива ревност.



Още по темата: общо новини по темата: 35
07.07.2017 »
20.11.2016 »
17.10.2016 »
02.10.2016 »
12.12.2015 »
11.12.2015 »
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Съдебната система се гаври с народа. Може би и народа е време да се изгаври със съдиите. Не представлявало тежко престъпление... Че какво по-тежко от убийството бе изроди?
0
 
 
Трепане и саморазправа, няма друго решение !
Нито крачка назад! Зад нас е България.
на 05.01.2017 г.
+4
 
 
Око за око,зъб за зъб, ЖИВОТ ЗА ЖИВОТА!
+3
 
 
Като няма правосъдие,така би постъпил всеки баща...Законите на джунглата,в това превърнаха България
+5
 
 
Познавам семейството,убеден съм,че ще го чака!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Дублиращ отбор на ПФК Локомотив
Матури 2023 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: