ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пловдивският съд осъди условно стоматолога-педофил
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:13 / 07.12.2010Коментари (3)2646
© Plovdiv24.bg
Пловдивският районен съд осъди на 2 г. и 8 м. лишаване от свобода условно с 5 г. изпитателен срок подсъдимия Георги Дивчев.

Той беше признат за виновен в това, че за периода от 24.06.2010 г. до 28.06.2010 г. в условията на продължавано престъпление в гр. Пловдив е извършил блудствени действия спрямо Ваня В., 11 г.

Георги Дивчев работел като зъболекар в ДКЦ – 5 - та /поликлиника / в ЖК "Тракия" на гр.Пловдив. Негови пациенти от есента на 2008 г. били пострадалата Ваня В. /11 г./, майка й Мариета  Стойчева и вторият съпруг на последната.

Два дни преди настоящите деяния пострадалата Ваня В. посетила сама кабинета на д- р Дивчев, за да смени лекарството на зъба, който лекувал. Открила го в стаята за почивка. Тъй като нямала болки, подсъдимият й казал, че този ден няма да извършва манипулации и й определил ден за посещение на 24.06.2010 г.

Дивчев почерпил Ваня В. с бонбони и сладки и неочаквано казал, че когато стане на 14-15 г. ще я направи своя любовница и ще й дава пари, но да не казва на майка си и това да остане тяхна тайна. Пострадалата приела на шега казаното, не отговорила и си тръгнала.

На 24.06.2010 г. около 10.10 ч. /както се били разбрали/ Ваня В. посетила кабинета на подсъдимия. Той миел инструменти на мивката и й казал да седне на столчето до бюрото, което тя сторила. След като оставил инструментите подсъдимият заключил вратата на кабинета, нещо което не бил правил преди. След това извадил от гардероба 5 лв. и ги подал на Ваня В., за да си купи тостер и сладолед. Тя отказала да ги вземе и отблъснала ръката му, но тъй като Дивчев понечил да бърка в джоба й, тя ги прибрала. После д-р Дивчев й казал да седне на зъболекарския стол. Пострадалата тръгнала към него, но когато стигнала в близост до подсъдимия, тоя я прегърнал, сложил двете си ръце на дупето й и взел да я притиска към себе си, като същевременно мачкал задните й части. Целта му била да възбуди и удовлетвори полово желание.

Започнал да диша по-учестено и по-силно. Ваня В. започнала да се дърпа. Подсъдимият я пуснал и й казал да седне на стола. След извършените манипулации Ваня В. понечила да си тръгва, но Дивчев бил застанал по начин, който препятствал свободното й преминаване. Пострадалата се изплашила, застанала на едно място и за да отвлече вниманието му започнала да пита кой инструмент за какво е. Подсъдимият й отговорил лаконично и я подканил да си тръгва. Ваня В. направила крачка към него и тогава подсъдимият се приближил, отново я прегърнал, хванал я за дупето и започнал да я притиска към себе си по-силно от първия път, като целувал рамото й. Тя се сетила да излъже, че майка й е при д-р Калинов и всеки момент ще дойде. В същото време пред вратата минала сянка и той я пуснал. Ваня В. приближила до вратата но не успяла да я отключи. Тогава Дивчев й отворил, но препречил изхода с ръка. Казал й същия ден следобед да отиде у тях, за да види кучето, а за зъба да дойде в понеделник, но сама.

Ваня В. се прибрала силно уплашена в къщи и заявила на майка си, че повече не желае да ходи при д-р Дивчев. После разказала всичко, което се било случило.

Мариета Стойчева се ядосала и в първият момент решила да отиде до директора на поликлиниката, но след това заедно с дъщеря й сезирали полицията.

За да се убеди в твърденията на дъщеря си. Мариета Стойчева закупила две СИМ-карти като едната била у нея, а другата у дъщеря й. На 28.06.2010 г. когато Ваня В. отново посетила по предварителна уговорка кабинета на д-р Дивчев, преди да влезе в него Стойчева набрала номера на дъщеря си и заедно с полицейският служител започнали да слушат какво става в стаята.

И този път след влизането на Ваня В., като била последна, подсъдимият заключил вратата на кабинета. Разговаряли за болките в зъба и кучето му. След като извършил необходимите манипулации по зъба и тя станала от зъболекарският стол той я прегърнал през раменете. Ваня В. се дръпнала и казала "Защо ме прегръщаш, не обичам така да ме прегръщат". Подсъдимият я попитал защо не обича да я прегръщат, а след това й предложил да си поиграят като й хванал ръката и започнал да я гали. През това време гласът му се променил и започнал да шепне. Поискал от пострадалата да го разтрие по гърба, после я прегърнал, вдигнал я във въздуха и я пуснал на земята. Попитал я защо не е отишла в дома му предишния път. Вълкова отговорила както я посъветвали, че е била наказана. Дивчев отново я поканил и й казал, че като дойде в апартамента му тогава ще я прегръща. После отключил вратата и й пъхнал бонбони в джоба.

Делото се разгледа по процедурата на съкратеното съдебно следствие. Подсъдимият признава фактическите обстоятелства по повдигнатото му обвинение. При тази процедура съдът е длъжен да съкрати максималният срок за задържане на 2,8 г.

Присъдата подлежи на обжалване и протест в 15 дневен срок пред Апелативен съд Пловдив.


Още по темата: общо новини по темата: 6
04.11.2010 »
07.09.2010 »
09.07.2010 »
01.07.2010 »
01.07.2010 »
30.06.2010 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Ако това е правосъдие здраве му кажи.После обвиняват г-н Цветанов,че нападал съдийте неоснователно.Интересно ако този господин направи подобно нещо в бъдеще с детето на съдията как ще се почувства той.В държави със закони,този педофил нямаше да види бял свят поне 10 години,дневна светлина сигурно още толкова.
-2
 
 
кав е тоя изверк ле маина дано да го е*ат яко в затвота
+1
 
 
Е няма такава простотия просто. Платил си е на някой и с условна присъда. Утре пак да се гаври с някое дете. Ужас!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Природни стихии
Катастрофи в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: