ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пловдивските управници заложиха на българското за почивката си
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:16 / 15.08.2010Коментари (2)1271
© Plovdiv24.bg
Българското Черноморие се оказа най-предпочитаната дестинация сред местните управници това лято. Е, все пак, криза е, не е време за екзотични ваканции по скъпи курорти, не пропускат да напомнят повечето общинари. Повечето от тях вече успяха да намерят време да използват летните си отпуски. Кметът Славчо Атанасов обяви, че напук на общоприетото мнение, че август е най-отпускарският месец, за него това е време за работа. Любимият му месец за релакс бил юни, тъй като много обичал миризмата на липите. Като истински футболен запалянко, който ходи по стадионите от 4-годишен, тогава той се посвещавал изцяло на гледане на мачове. Ако си взема целия отпуск, трябва два месеца да не стъпвам в общината, но това е немислимо, казва градоначалникът.

Областният управител успя да отдели само седмица за почивка със семейството си. Половината време прекара на море, останалото време във Велинград.

Няма да почивам това лято, защото нямам право на отпуск, обяви зам.-кметът по общинските имоти Александър Долев. Обичам планината, десет години живяхме с жена ми в Драгалевци, но нито веднъж не намерихме време да се изкатерим дори до Кончето, прави равносметка той. Само веднъж успели да стигнат до Драгалевския манастир. Не знам как ме търпи жена ми, но от четири години не съм я водил на море и дори хобито ми е свързано с книгите и сайта, който правех, обяснява домошарят. Това лято той се е отдал на любимите си исторически книги, като е решил да прочете всичко модерно на пазара, свързано с окултното и Кабала. Преди дни е приключил с книгата на неговия приятел Любо Петков "Тайният план древния Египет-Париж".

Една седмица в Гълъбово ще прекара зам.-кметът Александър Константинов от понеделник. Последния работен ден той се изръси с 60 лева за книги, като специално място сред тях е отделено на масоните и тамплиерите. Не съм прочел все още "Изгубеният символ" на Дан Браун, призна си Константинов, но сега щял да навакса. Обещал е една седмица да заведе съпругата си в Созопол, а в първите дни на септември ще го удари на културни занимания и ще ходи по изложбите в Стария град.

Заминавам за Халкидики със семейството си, с радост обяви в последния си работен ден в петък преди отпуска зам.-кметът Ганчо Колаксъзов. Там ще почива една седмица заедно с приятелско семейство в хотел, в който предварително са направили резервация. С най-голямо нетърпение той очаква деня, в който с приятеля си ще отидат в Света гора. Двамата мъже са си взели специална виза за посещението си в Зографския манастир, която се издава от Солун. Ще се изповядам, ще се пречистя и ще се върна на работа зареден с енергия, похвали се той.

Като истински представител на зодия Телец, известна с най-големите кулинари и чревоугодници, зам.-кметът по културата Петя Гогова е прекарала отпуска си в кулинарни фиести. Бяхме на общинските бунгала в Доспат, по цял ден брах гъби и се разхождах с кученцето ми в гората, унася се в сладък спомен за скорошната си отпуска Гогова. 2010-а е годината на пачия крак, има много, а вариациите за приготвянето му са безброй - върви и на супа, и със задушен ориз, изброява кулинарните изкушения зам.-кметицата. Сърнелата е най-вкусна панирана, а манатарката е възхитителна с телешко, както и с пилешко със сос. Най-голямата изненада, която Гогова поднесла на останалите общинари, с които са почивали заедно, е непопулярната гъба пърхутка, която приготвила панирана и отделно на омлет. За да угоди на съпруга си, Гогова му приготвяла и пъстърва по различни начини - печена на скара, с фолио, но по-ароматна ставала в тавичка с куркума и други тайни подправки. Бях се заредила с книги за масонството, обяснява зам.-кметицата по културата. Тя също с интерес прочела книгата на Любо Петков, презентирана наскоро в галерия "Тракарт". След гъбените фиести на Доспат Петя се отдала на пълен релакс една седмица на вилата на мъжа є в Родопите, където се чувства на гости.

С двете ми дъщери и съпругата ми бях за пет дни в Слънчев бряг, обяснява краткия си отдих кметът на Западен Здравко Димитров. Той се спасява от летните жеги на вилата си, където обича да прекарва на хлад със семейството си.

От девет дни в Приморско два бяха дъждовни, но въпреки това успяхме да направим тен, разказва кметът на "Тракия" Гиньо Матев.

Източник: в. "Марица"








Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Интересна тенденция се наблюдава сред читателския интерес на управляващите към книги за масонството.Като попрочетат нещо по темата може да им се поизясни кой управлява всъщност града ни от дълго време насам!!!
+1
 
 
не ни занимавайте с почивките на управляващите! интересно те какво са направили за почивката н атези, които са ги избрали?????
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Абитуриентски балове 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: