ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пловдивски социалист с изключително остри думи по адрес на Гергов
Автор: Екип на Plovdiv24.bg 08:15 / 22.06.2019Коментари (39)13758
©
Plovdiv24.bg потърси мнението на общинския съветник от БСП в ОбС Пловдив Иван Петков. Основна тема на разговора ни с него са процесите в Българската социалистическа партия, които текат в момента, предстоящите местни избори през есента на тази година, както и наскоро проведеният конгрес на столетницата:

- Г-н Петков, как ще коментирате изминалия конгрес на БСП?

- Това беше едно заседание на Конгреса, на което се видя голямата подкрепа към председателя на БСП. Въпреки изказванията на вечните стари муцуни и олигарси, и писанията на някои “медии", се видя, че мнозинството стои твърдо зад председателя Нинова. Седмица преди конгреса много организации излязоха с декларации в нейна подкрепа, но по медиите се въртяха превъзбудени лица, които искаха оставка и смяна. След конгреса мнението на хората е, че зад тези личности стоят икономически интереси. Като познавам добре някои от тях, те никога от нищо друго не са се интересували освен от финикийските знаци. Независимо от това дали ще пренебрегнат идеал, партия и родина, те са готови в името на няколко сребърника да продадат всичко, дори ако трябва да се внедрява и джендър идеологията. За тях е важно паричните потоци да минават през техните джобове. 

- Изненада ли Ви оттеглена оставка на лидера на социалистите?

- Не! Ако се бе стигнало до избор на нов председател, това щеше да задуши организацията. Щеше да се даде шанс на тези, които плюеха преди конгреса, за които се видя, че нямат никаква подкрепа, да сътворят още повече помия, която щеше да отврати и членската маса, и обществото, и то преди местните избори. Тук е добре да се каже, че реално се видя, че делегатите също не желаеха тази оставка, тъй като тя бе заложена в проекта за дневен ред. Спокойно делегатите можеха да гласуват в дневния ред да влезе оставката, а тази истина не се казва.

И напротив, с 532 гласа срещу 134 гласа се реши да няма точка за оставка, т.е. делегатите с голямо мнозинство не пожелаха и не позволиха да има избор на нов председател. И пак казвам, не се коментираше това, че огромен брой от местните структури излязоха с декларации Нинова да оттегли оставката си, а се даваха непрекъснато лица, които години наред са губили избори, как говорят за морал. Но истината лъсна. И без достойнство, след като видяха как гласува конгресът, си отидоха! Това ли е морално и градивно?! 

- Не остава ли изолирана пловдивската организация при обтегнатите отношение между Георги Гергов и Корнелия Нинова?

- Първо, пловдивската организация има председател, който не се казва Георги Гергов, а това трябва и самият той (Георги Гергов) и някои от членовете най-сетне да го разберат. Ако местната структура тръгне на контра или обратно, то няма да има никакъв резултат. Заседанието на конгреса мина и вече трябва да се гледа напред. Догодина има пълен цикъл отчет и избори. Вниманието сега е към местните избори. Пловдив има сериозни проблеми, по които Българската социалистическа партия може да заеме по-сериозни позиции. Лично аз, където и когато мога, винаги съм ги показвал и съм ги заявявал.

Всеки един гражданин ежедневно вижда провалите на управлението на администрацията на Иван Тотев. Просто трябва една честна и неопетнена личност, което за мен означава да не е близка до лицето Георги Тодоров Гергов, да започне да ги показва и да показва начина на справяне с тези проблеми. Трябва да се върви към работа за местните избори. Може би е добре и местната структура да препраща сигнали към националното ръководство с проблемите на нашия град, за да станат национални такива, тъй като Пловдив има проблеми и от национален характер. 

- Готова ли е БСП-Пловдив за предстоящите местни избори?

- Личното ми мнение е, че закъсняваме, но и при тези обстоятелства може да се седне и да се помисли разумно и адекватно. Лошото е, че идва летен период. Градският съвет, на свое заседание на 10.06.19 г., утвърди правила и критерии за подбор за кандидати за кмет на Пловдив. Ще се радвам да има не само едно име, а няколко. Добре ще е да се търси и извън партията. Надявам се това бавене да не е от факта, че някой вече е решил кой ще е нашият кандидат и пак на организацията да бъде представено само едно лице.

Надявам се, което и лице да бъде избрано от партийната организация, то да не бъде близко или по някакъв начин свързвано с лицето Георги Тодоров Гергов. Видяхме какво се случи последните два пъти и много добре си спомняме още как бяха утвърдени тези личности за кандидати за кмет.


Още по темата: общо новини по темата: 787
07.02.2022 »
03.02.2022 »
03.02.2022 »
09.12.2021 »
25.11.2021 »
25.11.2021 »
предишна страница [ 1/132 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
ало психото пак ли изпуснахте неандерталевца от клетката ,Плужек хапчетата,аиде едно за Гергов,аиде едно за Нинова,аиде едно и за там още които мразиш и да знаеш не вали дъжд.....
-4
 
 
Само им вижте дзурлите на тези тримата тюфлеци на снимката.Типични дебилни изображения от учебника по психични заболявания.И жената и тя някакъв нахъсан кон с дебилни изражение.В тази партия има отровна енергия.Събирано 100 г.мръсотия от престъпления и злини.После Ленчето милиЙончева прилича на вещица.Ами стана член на БСП и и се отрази.Като се сетя за Нора Ананиева,Велислава Дърева или КУРнелка все елитни крокодили.
-3
 
 
Алооо къде са червените герговски троли днес.На 5 дневна работна седмица ли са ? Петък към 17:00 гасят тока и заключват офиса и всичкото трол по селата.Събота и неделя няма активност.В понеделник всички пак ще се активират.Сал един дежурен тъпанар именувал се локомотив ПД ,дриска тук нефелно.Сигурно е на разположение ,новобранец някакъв в червените редици.Да го и*а в тъпата ръждясала,червена калотка.
-1
 
 
Що ни занимавате с тази кочина и простите им свинки.Пловдив имал проблеми на национално ниво.БСП имат проблеми на национално ниво.С крадливи креатури и некадърни селяни тръгнали да правят политика.Местната администрация ако се проваляше ,както го пишат града нямаше да е притегателен център за млади хора от други населени места.
+4
 
 
Кое говедо хариза панаира,стрия град,Петербург на свинара Гергов.Не бяха ли нашите кметове продажни.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Кабинетът "Денков - Габриел"
Изграждат екозавод в Шишманци
България в еврозоната
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: