ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пловдив се побратимява с Лос Анджелис?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:17 / 04.10.2010Коментари (19)3762

Пловдив се побратимява с Чунчан
"Министър Николай Младенов все още не ми е споделил идеята за побратимяването на Пловдив с Лос Анджелис, но смятам, че това би било прекрасно", призна Славчо Атанасов пред журналисти, някои от които знаеха за предложението на военния министър при посещението му в щатите, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

В напреднала фаза били преговорите за побратимяването на Пловдив с китайския град Чанчун, който има 7,5 млн. жители и е център на област  с население от 27 млн. души. Кметът е поканен да посети Китай през ноември, когато да бъдат договорени и последните подробности около поредното побратимяване.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Да си сяда на е*ания г*з и да не мисли за глупости и резили тъпия ни кмет.Да се чуди откъде и как да пооправи града , защото някой ден може и с камъни да го отрепат благодарните пловдивчани!
0
 
 
В китай 7.5 милиона души си е малко селце! Значи Пловдив ще се побратемява с някакво село от Китай?
+1
 
 
Разбирасе че ще бьде от полза това побратимяване,там има много игрални домове имного казина.Ще бьде от голяма полза за общинарите
+1
 
 
Побратимяване с ЛА някой друг път. Нашите медии са неповторими - еди кой си министър бил на гости на еди коя си група българи в ЛА, казал, че би било "яко" да се побратими ЛА с някой български град и вметнал, че Пловдив би бил най-подходящ за целта и на следващия ден родните медии вече тръбят, че щяло да има побратимяване с ЛА, даже и кмета коментира въпроса...
на 04.10.2010 г.
+1
 
 
Славчо тръгни си бе. Хвани си очилцата и си тръгни. Стига си ни срамил града. ба*ти как може да си такова перде не е истина.
+1
 
 
Интересно какво ли ще спечелим от побратимяването с Лос Анджелис. Сигурно ще развием хазартният бизнес и проституцията.Не оставям на заден план и дрогата,която си е като водата в Л.А.Всъщност нашенката да я пуснеш там ще се чуства като у дома си :))).Пичове с мотори,коли и кинти само са им в главите.
+2
 
 
По принцип Пловдив си е Българския ЛА.Само Славчо да се вземе малко в ръце и всичко ще е наред.
0
 
 
Единствено с ЧАНЧУН, драги зрители, досега Главчо Атанасов не ни беше побратимявал, но най-накрая и това доживяхме. Тук той, трябва да кажа честно, задмина себе си. Надявам се, след като подарихме малко чугунено копие на Альоша на братския нам Новосибирск, на братята чанчунци да подарим малко чугунено копие от Рендето на Главната, което както се оказа, символизира разкъсването на Орфей от вакханките или в краен случай малко чугунено копие на мелеза между бик и скакалец, разположен пред общината. В края на краищата няма с празни ръце да ходи до ЧАНЧУН нашия градоначалник. Онзи ден даваха по телевизията едно пловдивско училище - Кочо Честименски - падала мазилка по бедните глави на учениците там, тук и там нямало прозорци, а за тоалетни и дума да не става. Така им се пада на тез нагли ученици, че са се родили и тръгнали на училище в неточното време и неточния час. Колко ли ще се зарадват, че ще се побратимяваме с ЧАНЧУН?
+1
 
 
Не съм наясно, затова ако може някой да ми отговори-какви са ползите от едно такова побратимяване, и има ли изобщо такива?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Войната в Украйна
Катастрофи в България
Народен събор Пловдив 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: