ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close
ЗАРЕЖДАНЕ...
COVID-19 в Пловдив и областтаCOVID-19 в България COVID-19 по Света
Заразени: Починали: Излекувани: Заразени: Починали: Излекувани: Заразени: Починали: Излекувани:
1587 62 (3.9%) 1222 19 014 765 (4%) 13 727 31 482 599 969 298 (3.1%) 23 110 083
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Пловдив пред блокада утре заради протеста!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:22 / 12.08.2020Коментари (53)10263
©
Части от наколко основни пътни артерии в Пловдив се затварят за движение на пътни превозни средства на 13 август (четвъртък) във връзка с организиран протест. Това съобщиха от ОП “Организация и контрол на транспорта". Движението ще бъде спряно, както следва: 

Бул. “Шести септември“ – от кръстовището с бул.“Цар Борис III Обединител“ до кръстовището с бул.“Руски“ – от 18:30 ч. до 20:00 ч.

Бул. “Цар Борис III Обединител“ – от кръстовището с ул.“Цанко Дюстабанов“ до кръстовището с бул.“България“ – от 20:40 ч. до 21:30 ч. 

Бул. "България“ – от кръстовището от с бул.“Цар Борис III Обединител“ до кръстовището с ул. “Победа“ -– от 20:40 ч. до 21:30 ч. 

Ул. “Победа“ от кръстовището с “България“ до кръстовището с бул.“Марица“ – от 20:40 ч. до 22:00 ч.

Бул. “Руски“ – от кръстовището с бул.“Марица“ до кръстовището с бул.“Шести септември“ – от 20:40 ч. до 22:00 ч. 

Бул. “Шести септември“ – от кръстовището с бул.“Руски“ до кръстовището с бул.“Цар Борис III Обединител“ – от 21:00 ч. до 21:30 ч.

Маршрутите на автобусни линии № 1, 4, 6, 7, 9, 11, 15, 16, 20, 21, 22, 25, 26, 27, 37, 44, 93, 99 и 116 от вътрешноградския транспорт се променят, както следва:

Линия № 1

АПК "Тракия"- Кв."Коматево": ул.“Васил Левски“, надясно по бул.“Дунав“, наляво по бул.“Васил Априлов“, наляво по ул.“Гладстон“, надясно по ул.“Авксентий Велешки“, надясно по бул.“Христо Ботев“, Бетонен мост и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

В обратна посока: Бул.“Македония“, спирка №42 – срещу магазин "Била 2", десен завой по бул. "Хр. Ботев", наляво ул.“Авксентий Велешки“, наляво по ул.“Иван Вазов“, надясно по бул.“Руски, наляво по бул.“Любен Каравелов“, надясно по бул. “Васил Априлов“, направо по бул. “Васил Априлов“, надясно по бул.“Дунав“, наляво по бул.“Васил Левски“.

Линия № 4

ПУ"Паисий Хилендарски" - ЖК"Тракия":

Бул.“България“, надясно по бул.“Васил Априлов“, наляво по бул.“Христо Ботев“, надясно по бул."Найчо Цанов и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

В обратна посока:

ул."Найчо Цанов, наляво по бул.“Христо Ботев“, надясно по бул.“Руски, наляво по ул.“Любен Каравелов“, надясно по бул.“Васил Априлов“, направо по бул.“Васил Априлов“, наляво по бул.“България“ и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

Линия № 6

кв.“Прослав“ – кв.“Изгрев“:

Бул.“Пещерско шосе“, надясно по бул.“Васил Априлов“, наляво по бул.“Христо Ботев“, направо по бул.“Христо Ботев“, наляво по бул.“Източен“, надясно по бул.“Шести септември“ и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

В обратна посока: бул.“Шести септември“, наляво по бул.“Източен“, надясно по бул.“Христо Ботев“, надясно по бул.“Васил Априлов“, наляво по бул.“Пещерско шосе и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

Линия № 7

Рогошко шосе - кв."Беломорски":

Бул.“България“, надясно по ул.“Огражден“, наляво по ул.“Стефан и Обрейко Обрейкови“, надясно по бул."Цар Борис III Обединител", наляво по бул.“Дунав“, наляво по бул.“Васил Априлов“, надясно по бул.“Христо Ботев“, с/у Централна гара и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

В обратна посока:Бул.“Христо Ботев“, наляво по бул.“Васил Априлов“, надясно по бул.“Дунав“, надясно по ул.“Огражден“, наляво по бул.“България“ и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

Линия №9

Завод "Гагарин“ – ЖК“Тракия“ А12:

Ул.“Брезовско шосе“, надясно по бул.“Дунав“, наляво по бул.“Васил Априлов“, наляво по бул.“Христо Ботев, наляво по бул.“Санкт Петербург“ и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

В обратна посока:Бул.“Санкт Петербург“, наляво по бул.“Христо Ботев“, надясно по бул.“Васил Априлов“, надясно по бул.“Дунав“, наляво по ул.“Брезовско шосе“ и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

Линия № 11

Биомашиностроене – Митница:

Бул.“Васил Априлов“, наляво по ул.“Гладстон“, надясно по ул.“Авксентий Велешки“, надясно по бул.“Христо Ботев“, Бетонен мост и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

В обратна посока: Бул.“Македония“, спирка №42 – срещу магазин "Била 2", десен завой по бул. "Хр. Ботев", наляво ул.“Авксентий Велешки“, наляво по ул.“Иван Вазов“, надясно по бул.“Руски, наляво по бул.“Любен Каравелов“, надясно по бул.“Васил Априлов“, направо по бул.“Васил Априлов“, наляво по бул.“България“ и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

Линия № 15

ИЗК “Марица“- кв.“Прослав“:

Ул.“Брезовско шосе“, надясно по бул.“Дунав“, наляво по бул.“Васил Априлов“, наляво по бул.“Христо Ботев“, надясно по бул.“Свобода“ и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

В обратна посока:Бул.“Свобода“, наляво по бул.“Васил Априлов“, надясно по бул.“Дунав“, наляво по ул.“Брезовско шосе“ и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

Автобусна линия № 16

кв.“Гагарин“- бул.“Александър Стамболийски:

Бул.“България“, надясно по ул.“Огражден“, наляво по ул.“Стефан и Обрейко Обрейкови“, надясно по бул."Цар Борис III Обединител", наляво по бул.“Дунав“, наляво по бул.“Васил Априлов“, надясно по бул.“Христо Ботев“, с/у Централна гара и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

В обратна посока:Бул.“Христо Ботев“, наляво по бул.“Васил Априлов“, надясно по бул.“Дунав“, надясно по ул.“Огражден“, наляво по бул.“България“ и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

Автобусна линия № 20

ПУ"Паисий Хилендарски"- Кв."Коматево":

Бул.“България“, надясно по бул.“Васил Априлов“, надясно по бул.“Христо Ботев“ и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

В обратна посока: Бул.“Христо Ботев“, наляво по бул.“Васил Априлов“, наляво по бул.“България“ и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

Автобусна линия № 21

ТК“Марица“- ЖК“Тракия“, А12:

Ул.“Победа“, надясно по бул.“Дунав“, наляво по бул.“Васил Априлов“, наляво по бул.“Христо Ботев“, наляво по бул.“Източен“, надясно по бул.“Княгиня Мария Луиза“ и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

В обратна посока: бул.“Княгиня Мария Луиза“, наляво по бул.“Източен“, надясно по бул.“Христо Ботев“, надясно по бул.“Васил Априлов“, надясно по бул.“Дунав“, наляво по ул.“Победа“ и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

Автобусна линия № 22

Пречиствателна станция - Ул.“Младежка“:

Бул.“Шести септември“, наляво по бул.“Източен“, надясно по бул.“Христо Ботев“, надясно по бул.“Васил Априлов“, наляво по бул.“Шести септември“ и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

В обратна посока: Бул.“Шести септември“, надясно по бул.“Васил Априлов“, наляво по бул.“Христо Ботев“, наляво по бул.“Източен“, надясно по бул.“Шести септември“ и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

Линия № 25

АПК “Тракия“ – кв.“Изгрев“:

ул.“Васил Левски“, надясно по бул.“Дунав“, наляво по бул.“Васил Априлов“, наляво по бул.“Христо Ботев“, наляво по бул.“Източен“, надясно по бул.“Княгиня Мария Луиза“ и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

В обратна посока: Бул."Княгиня Мария Луиза", наляво по бул.“Източен“, надясно по бул.“Христо Ботев“, надясно по бул.“Васил Априлов“, надясно по бул.“Дунав“, наляво по ул.“Васил Левски“ и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

Линия № 26

кв."Изгрев"- ЖК"Христо Смирненски":

Бул.“Шести септември“, наляво по бул.“Източен“, надясно по бул.“Христо Ботев“ и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

В обратна посока: Бул.“Христо Ботев“, наляво по бул.“Източен“, надясно по бул.“Шести септември“ и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

Линия № 27

ЗХА"Родина"- Кв."Коматево":

Бул.“България“, надясно по ул.“Огражден“, наляво по ул.“Стефан и Обрейко Обрейкови“, надясно по бул."Цар Борис III Обединител", наляво по бул.“Дунав“, наляво по бул.“Васил Априлов“, наляво по ул.“Захари Стоянов“, наляво по ул.“Гладстот“, надясно по ул.“Авксентий Велешки“, надясно по бул.“Христо Ботев“, Бетонен мост и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

В обратна посока: Бул.“Македония“, спирка №42 – срещу магазин "Била 2", десен завой по бул. "Хр. Ботев", наляво ул.“Авксентий Велешки“, наляво по ул.“Иван Вазов“, надясно по бул.“Руски, наляво по ул.“Любен Каравелов“, надясно по бул.“Васил Априлов“, направо по бул.“Васил Априлов“, надясно по бул.“Дунав“, надясно по ул.“Огражден“, наляво по бул.“България“ и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

Линия № 37

Завод"Флавия" - ЖК"Христо Смирненски":

ул.“Найчо Цанов“, наляво по бул.“Христо Ботев“, надясно по бул.“Васил Априлов“ и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

В обратна посока:бул.“Васил Априлов“, наляво по бул.“Христо ул.“Найчо Цанов“ и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

Линия № 44

ПУ"Паисий Хилендарски"- ЖК"Тракия":

Бул.“България“, надясно по бул.“Васил Априлов“, наляво по бул.“Христо Ботев“ и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

В обратна посока: Бул.“Христо Ботев“, наляво по бул.“Васил Априлов“, наляво по бул.“България“ и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

Линия № 93

Стъкларски завод - ЖК"Тракия":

Бул.“Васил Априлов“, наляво по бул.“Христо Ботев“, наляво по бул.“Източен“, надясно по бул.“Княгиня Мария Луиза“ и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

В обратна посока: бул.“Княгиня Мария Луиза“, наляво по бул.“Източен“, надясно по бул.“Христо Ботев“, наляво по бул.“Васил Априлов“ и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

Линия № 99

ТК"Марица"- ЖК"Тракия":

Ул.“Победа“, надясно по бул.“Дунав“, наляво по бул.“Васил Априлов“, наляво по бул.“Христо Ботев“, надясно по ул.“Найчо Цанов“ и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

В обратна посока: Бул.“Освобождение“, направо по ул.“Найчо Цанов“, наляво по бул.“Христо Ботев“, надясно по бул.“Васил Априлов“, надясно по бул.“Дунав“, наляво по ул.“Победа“ и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

Линия №116

кв.“Изгрев“- Митница:

Бул.“Шести септември“, наляво по бул.“Източен“, надясно по бул.“Христо Ботев“ и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

В обратна посока: Бул.“Христо Ботев“, наляво по бул.“Източен“, надясно по бул.“Шести септември“ и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

Водачите на автобусите, движещи се по посочените маршрути, са предупредени да спират на всички обозначени спирки. При нерегламентирано блокиране на посочените кръстовища след 22:00 ч. автобусите ще продължат да се движат по променените маршрути.


Още по темата: общо новини по темата: 383
21.09.2020 »
21.09.2020 »
21.09.2020 »
21.09.2020 »
21.09.2020 »
20.09.2020 »
предишна страница [ 1/64 ] следващата страница


Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Подкрепям протеста, ще гледам и да съм там.
+1
 
 
Да поздравите Маджо и Черепа миндили
0
 
 
Отрепки платени, за една бира се влачат по пътищата и пречат на всички!
+1
 
 
Оставка и на Зико - срам и позор за града ни.
+1
 
 
Що не идат при Зико, то и без това за никъв к'р не става.
0
 
 
Крайно неосъзнат народ. Слепи да бяха повече щяха да виждат . Смятам, че не се предлага трайно решение на проблема, също така имам опасения в тази връзка, че за пореден път ще употребят обществената енергия, надежди за справедливост, и по добър живот на хората. Последваща апатия, която придобива хронични, епични размери, като последствие. Да смените едни мутри, с други такива, в същата престъпна система - не е решение, още по малко може да се счита за промяна. Докато залагате на хора, лидери, водачи ...а не на модели, тази престъпна история няма да има край. Колкото човешкия едноличен фактор е по ограничен, толкова презастраховката от към злоупотреби е по голяма . За мен лично решението е само едно : Нова Конституция -копи пейст на Швейцарската - референдуми + Изпълнителна Агенция, която да превежда в сила, волята и желанията на собствениците - хората ! В този вариант личния интерес е изключен, освен невъзможен ! Само в една единствена вечер имаше 120 хил протестиращи в София. за 2/3 дена щяхме да съберем подписи за инициирането на такъв референдум, с които да решим трайно проблема, както и да настъпи истинска промяна, в една единствена полза - обществена .... Собствениците, протестират срещу слугите си ? Има ли такова понятие ? Парадигмата е обърната на обратно, как не го осъзнавате, аз лично недоумявам. Държавен служител, произлиза от ,,Слуга", а не господари в каквото се превръщат на практика и дефакто, на втория ден. Когато видите ,,тиквите, радевците, кУрита, кмЯтове, УЖ прокурори, УЖ съдии, и един куп Държавни престъпници още - заедно с всичките им поставени фирми, да стачкуват по площадите, че гражданите са отхвърлили някой закон на референдум, единствено тогава ще преживеете усещането за Държава. Мислите ли например , че на един референдум за мораториум касаещ изсичането на горите, ще има гласували с против ? Освен тези които ги изсичат, както и господарите им..... като ги превръщат в Турски паркет, и Гръцки огрев. Или референдум за ,,ЛУСТРАЦИЯ "- дали ще има гласували с против освен гнусните ченгета на ДС, на БКП - които са окупирали България, и остатъците и от народ ? Само в ГРОБ 75 % са от БКП. Ако имаше лустрация, нямаше да знаем за съществуването им, както и на кой паркинкг, коя бариера вдигат ...Бъдете убедени в този факт ! Превърнали хората в РОБИ на офшорните си лични сметки, през фалшиви закони, и престъпни регулаторни режими - монополи ! Някой сеща ли се за един закон в полза на хората ? Нещо повече, всички закони са срещу хората ...Което по същество обезсмисля понятието за закон.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2020 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2021 г.
Ботев в Първа лига, сезон 2020/2021
Грипна епидемия обхвана страната
22 септември 2018
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Как очаквате да се развие КОВИД-ч9 пандемията в близките месеци?
Ще има ново караниниране и затваряне на градове
Ще затворят училища и институции, но няма да затворят градовете
Не очаквам никакво по-особено развитие
Ще се намери ваксина и ще се приключи
на кмета да се справя с повечето проблеми
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти
За реклама
Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
©2004 - 2019 Медия груп 24 ООД. Plovdiv24.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в Plovdiv24.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: