ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пияна шофьорка заплаши двама с точилка, а после кълне и псува полицаи!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:27 / 28.02.2012Коментари (31)11071
© Plovdiv24.bg
Пияна 36-годишна жена кара кола, псува полицаи, кълне, не дава документи за самоличност... Това се случва не някъде другаде, а на кръстовище в пловдивския квартал "Кючук Париж"! След това в 1-во РПУ на МВР арогантната водачка продължава до 2 часа след полунощ да обижда полицаите наред. От пловдивската полиция излязоха с официално прессъобщение по случая:

Бързо производство бе образувано за хулиганство срещу пловдивчанка снощи. Около 20 часа лек автомобил "Мерцедес Смарт", управлява от 36-годишната К.Б., бил спрял със загасени светлини и запален двигател по средата на кръстовището на улиците "Кичево" и "Горно Броди" в Пловдив. Минаващ от там водач на автомобил помолил жената да премести колата си, за да може да направи маневра, но тя отказала, започнала да го обижда и се нахвърлила върху него и спътника му с точилка. 

На място незабавно пристигнал автопатрул на Първо РУП, но шофьорката, която била във видимо нетрезво състояние, продължила да се държи агресивно, като отправяла цинични обиди и псувни към униформените служители. Жената отказала да бъде тествана за алкохол, отказала и кръвна проба. Тя е била отведена в районното управление, където продължила да се държи грубо и непристойно. К.Б. е задържана в ареста за 24 часа.




Още по темата: общо новини по темата: 2
02.03.2012 »
02.03.2012 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
и това двукрако ....в това състояние е карало кола? Това,което се вижда на клипа предполага още по-жалки и опасни ситуации. След изтичане на някакъв срок сигурно пак ще й върнат шофьорската книжка..Нима
0
 
 
хахаххахахахах .......... а точилката чия е? ..... хахаххах
0
 
 
важно е точилката...другото няма значение...точилката или ааааааааа.
0
 
 
Тази простакеса заслужава в районното милиционерите да й пъхнат една полицейска палка в долната част на гърба, след което да й я донабият с един шут отзад.
+2
 
 
ем , ежедневие ... виждаме ги всеки ден такива като нея по улицата , какво ви изненадва ? Факт е , че такива като тая минават за "готини" в очите на децата , докато за глупаци минават тези дето учат за да се реализират ( не за да не работят ).
+3
 
 
Срам ме е, че съм жена и това същество, което видях на клипа и за което прочетох, също е жена!! Освен наказание за хулиганство, по бързата процедура, на тази "патка" /да не обиждам животинките/ да и вземат книжката завинаги и да конфискуват МПС-то. Така трябва да се процедира, като хванат пияни водачи-крайни мерки иначе ще се избиваме като мухи на пътя!! Отвратително и обидно за човешкия род!! После обвиняват полицаите в насилие! Как са издържали на тази гадория не знам? Имат желязни нерви!!
+3
 
 
А защо на тая купчина лайна не и напишете имената?!? Те ще станат ясни рано или късно де,та може доста народ да реши да се убеди лично дали е толкова сербез,като не е обърнала някоя и друга чаша,както и колко здрави са стъклата на колата и.
+1
 
 
хаха е за пореден път Кичук парижките кифли .Да я оставят в ареста не за 24ч а за повече.Като е решила да се трепе да го направи на място където няма да пречи на другите!
+6
 
 
Когато говорим за "деградацията на обществото" е най-добре да я разделим на множество малки деградацийки и да започнем да решаваме проблема, а не с общи абстракции. В случая става въпрос за една много плашеща тенденция - превръщането на огромен процент от българските жени в същества, които не приличат по нищо на представители на нежния пол. Тежки комплекси водят до пълно израждане, което виждаме на улицата под формата на жени, които карат хулигански колите си, псуват като хамали, пушат докато ходят пеша, пият като строители в обедна почивка и имат вида на магистрални проститутки. Да, някои от тях са наистина проститутки, но най-притеснителното е, че повечето не са, все още. Ако не променим нещо, скоро от онази "скромна и грижлива" българка няма да остане и спомен. И преди да се нахвърли някоя представителка на гореописания вид, бързам да уточня, че темата за големия процент представители на съвременния български мъж - комплексиран мухльо - ще оставя за друга подобна статия с друг главен герой. :)
слушам как злословят зад гърба ми,но това ме радва.ВСЕ ПАК СЪМ КРАЧКА НАПРЕД ОТ ЗЛИТЕ ЕЗИЦИ!
на 28.02.2012 г.
+7
 
 
аз лично присъствах от 20.10 часа когато започна купона,ако мога да го нарека така,щяхме да правим всичките свирки на жената... а полицаите не били полицаи а пе****си,НЕ ЗНАМ КАКВИ НЕРВИ ИМАХА ПОЛИЦАИТЕ НА МЕСТО ДА ИЗТЪРПЯТ ВСИЧКО ТОВА ПО ТЕХЕН АДРЕС..... аз лично не бих изтърпял, а после в 1-во РПУ какви клетви отправяше към полицаите "ДЕЦАТА УТРЕ ДА ТИ УМРАТ,БОКЛУЦИ....." И АКО МОЖЕ ПОВЕЧЕ ДА НЕ ЧУВАМ ЗА ПОЛИЦЕЙСКО НАСИЛИЕ,СЛЕД ТОВА КОЕТО ВИДЯХ АЗ ЛИЧНО!!! ДА СИ ПРЕСТЪПНИК В България Е НАЙ ДОБРЕ !!! полицаите са без права а престъпника е защитен отвсякаде, престъпника може да казва на полицая че е боклук,да му умрат децата..... и полицая да е виновен! ТАКАВА ДЪРЖАВА ЛИ ИСКАТЕ ВСИЧКИ ТЕЗИ КОИТО ПЛЮЙТЕ ПОЛИЦИЯТА ??!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: