ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Още скандални разкрития около пияната "дама", вилняла в "Кючук Париж"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:23 / 02.03.2012Коментари (18)11758
© Plovdiv24.bg
Пловдивският районен съд осъди по реда на бързото производство на пробация подсъдимата Катя Балева, 36 г. Тя беше призната за виновна в това, че на 27.02.2012 г. в гр. Пловдив е извършила непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, като деянието по своето съдържание се отличава с изключителен цинизъм и дързост - престъпление по чл. 325 ал.2 от НК. "Съжалявам, съжалявам, съжалявам! Нищо не помня!" Това каза в последната си дума пред съда Катя Балева. Според адвоката й тя била в тежка депресия заради семейни проблеми (предстоял й втори развод) и смъртта на баба й.

За така извършеното от подсъдимата престъпление й беше наложено наказание пробация за срок от 2 години със "задължителни периодични срещи с пробационен служител", задължителна регистрация по настоящ адрес и по 150 часа годишно общественополезен труд за срок от 2 поредни години, както и включване в програма за обществено въздействие "Програма за шофиращи в нетрезво състояние".

На 27.02.2012 г., Балева употребила алкохол, след което се качила в лек автомобил марка "Смарт Форту" и привела посоченото МПС в движение. Около 20.00 часа Балева се движела по ул. "Кичево" в гр. Пловдив. Въпреки, че било вече тъмно, не била включила фаровете си. Пред управлявания от нея лек автомобил по същото време се движел и "Фолксваген Пасат", в който се намирали свидетелите Стефан Ставрев и Йосиф Николов. Същите имали среща със свой приятел - свидетеля Виктор Динев малко по-надолу в пространствено измерение на същата улица. Неочаквано, Балева започнала настоятелно да натиска клаксона. Николов слязъл от фолксвагена, отишъл от дясната страна на Балева и й казал, че спокойно може да мине с автомобила си по улицата и че тяхната кола не създава никаква пречка на нейната. Без да каже нито дума, Балева взела една дървена точилка за баници, слязла от колата си и налетяла да налага мъжа, както и Ставрев с точилката, като ги обиждала непрекъснато с нецензурни думи. 

Междувременно на мястото на произшествието бил извикан и пристигнал автопатрул с двама полицейските служители. В този момент агресивното поведение на подсъдимата се прехвърлило върху тях. Същата започнала да ги псува и обижда. Започнала да ги заплашва с уволнение, казала им, че ще се обади на роднината й, ген. Калин Георгиев, че от утре няма да са на работа. Подсъдимата била поканена неколкократно да бъде тествана с техническо средство "дрегер", тъй като видимо изглеждала в нетрезво състояние, но категорично отказала като продължавала с арогантното си поведение. 

Отказвала да представи на служителите на реда документи, както и да се подчини на всякакви устни полицейски разпореждания, включително да премести автомобила си, лъгала полицаите относно самоличността си, възрастта си. Силно възмутени, присъстващите полицейски служители качили Балева в служебния им автомобил и я откарали в Първо РУП. Междувременно, интензитетът на хулиганските действия на подсъдимата се усилвал непрекъснато и същите действия ставали особено нагли и безцеремонни и прехвърлили границата на всякаква обществена търпимост. В районното управление Балева замерила полицейската инспекторка с цигара, като продължавала да обижда нея и ругае останалите полицейски служители, непрекъснато буйствала. "Грозна си като смъртта", "секс не си видяла" били думите на изпадналата в безпаметност Балева.

Заканвала се, че ще даде всички на адвокати на Европейския съд по правата на човека, че ще се обади на Бареков, за да дойде и отрази полицейския произвол и насилие, заплашвала с уволнение и други подобни. Полицейските служители останали безкрайно възмутени, доколкото гражданка си позволявала подобно нагло поведение, дори в сграда на МВР. Присъдата подлежи на обжалване и протест в 15 дневен срок пред Окръжен съд Пловдив.




Още по темата: общо новини по темата: 2
02.03.2012 »
28.02.2012 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
На тая - 100 точилки на ГОЛО на площада....!!!! Едва ли ще има очи да погледне някого в Пловдив....Това и стига....
+4
 
 
"Където свършва закона започва Кичука" Не че нещо против квартала, роден съм и съм израстнал тук ама когато доведох приятелката ми(тя е от друг град0 просто остана "очарована" от всичко което се случава тук...
+4
 
 
каква пробация бе,та тя вече е имала една,сега не трябва ли в затвора да лежи.....е*ати правосъдието,за това,че ще й се размине утре и човек може да убие!!!!!!
за локо пловдив родих се аз, за теб тупти сърцето ми и докато то не спре ние не ще те предадем...
на 02.03.2012 г.
0
 
 
точилка майна хахаах
0
 
 
Та има ли общество. Всеки ден убийства ,кражби, рекет,,, измет.
0
 
 
Така наречените "свидетели" са я провокирали.Не знам защо,някои хора,след като пуснат аварийните,смятат че могат да спират където си искат.Други пък си мислят,че мигачът е знак за предимство.А тя,че е "уникат",вярно е.
+6
 
 
е*ати цирка, тая е с 3 годишна пробация от 2010та за същото нещо , сега втора ли,дай Бог следващия път като се напаркет4и да опъне няколко то4илки на съдията...
0
 
 
неква истеричка тапа жена НЕ Е КАТО НАС ХОРАТА
0
 
 
Боже какъв вид срамен женски пол имало. Защо ни занимавате с тази? Това не е достойно същество и въобще не се учудвам, че й предстои втори развод. Въобще не й давайте книжката на тая. Всички имаме починали роднини, близки и деца. А дайте всички да караме пияни и да застрашаваме живота на хората с убийство. Хайде стига с тази лиготийска депресия, няма нужда. Депресията е състояние на лигави хора, които са свикнали всичко да им се дава наготово и не искат да се потрудят за нищо.
+2
 
 
тая много бясна бе!може би лудницата е пълна и не са могли да я приемат там!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: