ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close
ЗАРЕЖДАНЕ...
COVID-19 в Пловдив и областтаCOVID-19 в България COVID-19 по Света
Заразени: Починали: Излекувани: Заразени: Починали: Излекувани: Заразени: Починали: Излекувани:
1620 62 (3.8%) 1239 19 573 785 (4%) 14 013 32 475 717 988 753 (3%) 23 969 543
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Основни пътни артерии в Пловдив се затварят за движение заради протеста!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 00:05 / 13.08.2020Коментари (12)8353
©
Части от няколко основни пътни артерии в Пловдив се затварят за движение на пътни превозни средства днес във връзка с организиран протест. Това съобщиха от ОП “Организация и контрол на транспорта". Движението ще бъде спряно, както следва: 

Бул. “Шести септември“ – от кръстовището с бул.“Цар Борис III Обединител“ до кръстовището с бул.“Руски“ – от 18:30 ч. до 20:00 ч. 

Бул. “Цар Борис III Обединител“ – от кръстовището с ул.“Цанко Дюстабанов“ до кръстовището с бул.“България“ – от 20:40 ч. до 21:30 ч. 

Бул. "България“ – от кръстовището от с бул.“Цар Борис III Обединител“ до кръстовището с ул. “Победа“ -– от 20:40 ч. до 21:30 ч. 

Ул. “Победа“ от кръстовището с “България“ до кръстовището с бул.“Марица“ – от 20:40 ч. до 22:00 ч. 

Бул. “Руски“ – от кръстовището с бул.“Марица“ до кръстовището с бул.“Шести септември“ – от 20:40 ч. до 22:00 ч. 

Бул. “Шести септември“ – от кръстовището с бул.“Руски“ до кръстовището с бул.“Цар Борис III Обединител“ – от 21:00 ч. до 21:30 ч.

Маршрутите на автобусни линии № 1, 4, 6, 7, 9, 11, 15, 16, 20, 21, 22, 25, 26, 27, 37, 44, 93, 99 и 116 от вътрешноградския транспорт се променят, както следва:

Линия № 1

АПК "Тракия"- Кв."Коматево": ул.“Васил Левски“, надясно по бул.“Дунав“, наляво по бул.“Васил Априлов“, наляво по ул.“Гладстон“, надясно по ул.“Авксентий Велешки“, надясно по бул.“Христо Ботев“, Бетонен мост и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

В обратна посока: Бул.“Македония“, спирка №42 – срещу магазин "Била 2", десен завой по бул. "Хр. Ботев", наляво ул.“Авксентий Велешки“, наляво по ул.“Иван Вазов“, надясно по бул.“Руски, наляво по бул.“Любен Каравелов“, надясно по бул. “Васил Априлов“, направо по бул. “Васил Априлов“, надясно по бул.“Дунав“, наляво по бул.“Васил Левски“.

Линия № 4

ПУ"Паисий Хилендарски" - ЖК"Тракия":

Бул.“България“, надясно по бул.“Васил Априлов“, наляво по бул.“Христо Ботев“, надясно по бул."Найчо Цанов и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

В обратна посока:

ул."Найчо Цанов, наляво по бул.“Христо Ботев“, надясно по бул.“Руски, наляво по ул.“Любен Каравелов“, надясно по бул.“Васил Априлов“, направо по бул.“Васил Априлов“, наляво по бул.“България“ и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

Линия № 6

кв.“Прослав“ – кв.“Изгрев“:

Бул.“Пещерско шосе“, надясно по бул.“Васил Априлов“, наляво по бул.“Христо Ботев“, направо по бул.“Христо Ботев“, наляво по бул.“Източен“, надясно по бул.“Шести септември“ и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

В обратна посока: бул.“Шести септември“, наляво по бул.“Източен“, надясно по бул.“Христо Ботев“, надясно по бул.“Васил Априлов“, наляво по бул.“Пещерско шосе и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

Линия № 7

Рогошко шосе - кв."Беломорски":

Бул.“България“, надясно по ул.“Огражден“, наляво по ул.“Стефан и Обрейко Обрейкови“, надясно по бул."Цар Борис III Обединител", наляво по бул.“Дунав“, наляво по бул.“Васил Априлов“, надясно по бул.“Христо Ботев“, с/у Централна гара и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

В обратна посока:Бул.“Христо Ботев“, наляво по бул.“Васил Априлов“, надясно по бул.“Дунав“, надясно по ул.“Огражден“, наляво по бул.“България“ и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

Линия №9

Завод "Гагарин“ – ЖК“Тракия“ А12:

Ул.“Брезовско шосе“, надясно по бул.“Дунав“, наляво по бул.“Васил Априлов“, наляво по бул.“Христо Ботев, наляво по бул.“Санкт Петербург“ и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

В обратна посока:Бул.“Санкт Петербург“, наляво по бул.“Христо Ботев“, надясно по бул.“Васил Априлов“, надясно по бул.“Дунав“, наляво по ул.“Брезовско шосе“ и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

Линия № 11

Биомашиностроене – Митница:

Бул.“Васил Априлов“, наляво по ул.“Гладстон“, надясно по ул.“Авксентий Велешки“, надясно по бул.“Христо Ботев“, Бетонен мост и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

В обратна посока: Бул.“Македония“, спирка №42 – срещу магазин "Била 2", десен завой по бул. "Хр. Ботев", наляво ул.“Авксентий Велешки“, наляво по ул.“Иван Вазов“, надясно по бул.“Руски, наляво по бул.“Любен Каравелов“, надясно по бул.“Васил Априлов“, направо по бул.“Васил Априлов“, наляво по бул.“България“ и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

Линия № 15

ИЗК “Марица“- кв.“Прослав“:

Ул.“Брезовско шосе“, надясно по бул.“Дунав“, наляво по бул.“Васил Априлов“, наляво по бул.“Христо Ботев“, надясно по бул.“Свобода“ и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

В обратна посока:Бул.“Свобода“, наляво по бул.“Васил Априлов“, надясно по бул.“Дунав“, наляво по ул.“Брезовско шосе“ и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

Автобусна линия № 16

кв.“Гагарин“- бул.“Александър Стамболийски:

Бул.“България“, надясно по ул.“Огражден“, наляво по ул.“Стефан и Обрейко Обрейкови“, надясно по бул."Цар Борис III Обединител", наляво по бул.“Дунав“, наляво по бул.“Васил Априлов“, надясно по бул.“Христо Ботев“, с/у Централна гара и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

В обратна посока:Бул.“Христо Ботев“, наляво по бул.“Васил Априлов“, надясно по бул.“Дунав“, надясно по ул.“Огражден“, наляво по бул.“България“ и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

Автобусна линия № 20

ПУ"Паисий Хилендарски"- Кв."Коматево":

Бул.“България“, надясно по бул.“Васил Априлов“, надясно по бул.“Христо Ботев“ и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

В обратна посока: Бул.“Христо Ботев“, наляво по бул.“Васил Априлов“, наляво по бул.“България“ и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

Автобусна линия № 21

ТК“Марица“- ЖК“Тракия“, А12:

Ул.“Победа“, надясно по бул.“Дунав“, наляво по бул.“Васил Априлов“, наляво по бул.“Христо Ботев“, наляво по бул.“Източен“, надясно по бул.“Княгиня Мария Луиза“ и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

В обратна посока: бул.“Княгиня Мария Луиза“, наляво по бул.“Източен“, надясно по бул.“Христо Ботев“, надясно по бул.“Васил Априлов“, надясно по бул.“Дунав“, наляво по ул.“Победа“ и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

Автобусна линия № 22

Пречиствателна станция - Ул.“Младежка“:

Бул.“Шести септември“, наляво по бул.“Източен“, надясно по бул.“Христо Ботев“, надясно по бул.“Васил Априлов“, наляво по бул.“Шести септември“ и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

В обратна посока: Бул.“Шести септември“, надясно по бул.“Васил Априлов“, наляво по бул.“Христо Ботев“, наляво по бул.“Източен“, надясно по бул.“Шести септември“ и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

Линия № 25

АПК “Тракия“ – кв.“Изгрев“:

ул.“Васил Левски“, надясно по бул.“Дунав“, наляво по бул.“Васил Априлов“, наляво по бул.“Христо Ботев“, наляво по бул.“Източен“, надясно по бул.“Княгиня Мария Луиза“ и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

В обратна посока: Бул."Княгиня Мария Луиза", наляво по бул.“Източен“, надясно по бул.“Христо Ботев“, надясно по бул.“Васил Априлов“, надясно по бул.“Дунав“, наляво по ул.“Васил Левски“ и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

Линия № 26

кв."Изгрев"- ЖК"Христо Смирненски":

Бул.“Шести септември“, наляво по бул.“Източен“, надясно по бул.“Христо Ботев“ и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

В обратна посока: Бул.“Христо Ботев“, наляво по бул.“Източен“, надясно по бул.“Шести септември“ и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

Линия № 27

ЗХА"Родина"- Кв."Коматево":

Бул.“България“, надясно по ул.“Огражден“, наляво по ул.“Стефан и Обрейко Обрейкови“, надясно по бул."Цар Борис III Обединител", наляво по бул.“Дунав“, наляво по бул.“Васил Априлов“, наляво по ул.“Захари Стоянов“, наляво по ул.“Гладстот“, надясно по ул.“Авксентий Велешки“, надясно по бул.“Христо Ботев“, Бетонен мост и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

В обратна посока: Бул.“Македония“, спирка №42 – срещу магазин "Била 2", десен завой по бул. "Хр. Ботев", наляво ул.“Авксентий Велешки“, наляво по ул.“Иван Вазов“, надясно по бул.“Руски, наляво по ул.“Любен Каравелов“, надясно по бул.“Васил Априлов“, направо по бул.“Васил Априлов“, надясно по бул.“Дунав“, надясно по ул.“Огражден“, наляво по бул.“България“ и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

Линия № 37

Завод"Флавия" - ЖК"Христо Смирненски":

ул.“Найчо Цанов“, наляво по бул.“Христо Ботев“, надясно по бул.“Васил Априлов“ и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

В обратна посока:бул.“Васил Априлов“, наляво по бул.“Христо ул.“Найчо Цанов“ и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

Линия № 44

ПУ"Паисий Хилендарски"- ЖК"Тракия":

Бул.“България“, надясно по бул.“Васил Априлов“, наляво по бул.“Христо Ботев“ и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

В обратна посока: Бул.“Христо Ботев“, наляво по бул.“Васил Априлов“, наляво по бул.“България“ и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

Линия № 93

Стъкларски завод - ЖК"Тракия":

Бул.“Васил Априлов“, наляво по бул.“Христо Ботев“, наляво по бул.“Източен“, надясно по бул.“Княгиня Мария Луиза“ и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

В обратна посока: бул.“Княгиня Мария Луиза“, наляво по бул.“Източен“, надясно по бул.“Христо Ботев“, наляво по бул.“Васил Априлов“ и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

Линия № 99

ТК"Марица"- ЖК"Тракия":

Ул.“Победа“, надясно по бул.“Дунав“, наляво по бул.“Васил Априлов“, наляво по бул.“Христо Ботев“, надясно по ул.“Найчо Цанов“ и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

В обратна посока: Бул.“Освобождение“, направо по ул.“Найчо Цанов“, наляво по бул.“Христо Ботев“, надясно по бул.“Васил Априлов“, надясно по бул.“Дунав“, наляво по ул.“Победа“ и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

Линия №116

кв.“Изгрев“- Митница:

Бул.“Шести септември“, наляво по бул.“Източен“, надясно по бул.“Христо Ботев“ и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

В обратна посока: Бул.“Христо Ботев“, наляво по бул.“Източен“, надясно по бул.“Шести септември“ и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

Водачите на автобусите, движещи се по посочените маршрути, са предупредени да спират на всички обозначени спирки. При нерегламентирано блокиране на посочените кръстовища след 22:00 ч. автобусите ще продължат да се движат по променените маршрути.


Още по темата: общо новини по темата: 406
25.09.2020 »
25.09.2020 »
24.09.2020 »
24.09.2020 »
24.09.2020 »
24.09.2020 »
предишна страница [ 1/68 ] следващата страница


Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
Да си ходят! Пловдив не е на комунягите!
+5
 
 
Идиоти,какво ще постигнете с тези блокади.100-200 човека ще пречат на целия град,ами ако работещите хора се съберат и ви изметат барабар с палатки и шатри,какво правим тогава???
-5
 
 
По-добре от вечно мрънкащи и безполезни индивиди.
+6
 
 
Майка им и протестърите... От дек на дек пак ще затварят булеварди? 1000 помяра пречат на 350,000, после защо не ги харесвали хората? Е как един нормален човек не подкрепи затварянето на булевардите??? Нищо против протестирането - но затварянето на булеварди е пълна глупост. Мръсни долни безделници. Да опънат палатки пак и ще ги замерям с гомна!
на 13.08.2020 г.
+8
 
 
Това сабезработни гъртий-терористи
+10
 
 
Фигурант настървено зове за метеж Разпалва омраза, насъсква палеж. Брутално бламира народния вот, Властта цяла иска през задния вход. Издигнат от руски агент нам враг И клел се е явно под чуждия флаг Държат го едни комунистки в страх А друга разведе го и стана за смях. Народна любов описва го с думи - Не чува, не вижда, разтяга локуми, Льотчик, фатмак, клепоух нищоправец, Глупак самовлюбен, кат' оня от Правец. Не боен летец, а презряна мишка, Московска подлога на къса каишка, Под чехъл, род и родина предал. Това е позор, а не генерал!
+10
 
 
Бой мама им де**а.Сигурно пак ще докарат 2 помашки рейса с онея кривоглавите да квичат
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2020 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Грипна епидемия обхвана страната
ТВ и шоу сезон 2020/2021 г.
Народен събор Пловдив 2020
Ботев в Първа лига, сезон 2020/2021
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кои проекти трябва да бъдат финансирани със заем?
Модър-Царевец
Бетонен мост
Нов мост над р.Марица
Кръстовище на две нива до Водната палата
Продължението на бул. "Северен“
Други
Не трябва да се тегли заем
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти
За реклама
Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
©2004 - 2019 Медия груп 24 ООД. Plovdiv24.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в Plovdiv24.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: