Опасност на бул. "Шести септември", пожарникари предотвратиха сериозен инцидент

Автор: Данислава Вълкова
Коментари (0)
16:20 / 15.06.2022
10161
Отново разкопават здравия асфалт на булевард "6 септември", сигнализира читател на Plovdiv24.bg. Багер стои по средата на двете пътни платна и копае огромна дупка, а полицаи с мотори предупреждават шофьорите откъде да минават. Веднага се свързахме с кмета на район "Източен" Иван Стоянов, който обясни, че при случаен обход на пожарникари, които са проверявали противопожарните кранове в района, са забелязали уж малка дупка в пътното платно.

При по-обстоен оглед са видели, че има сериозно отмиване на пластовете пръст от спукана тръба и сериозен риск за живота и здравето на преминаващите шофьори. Служителите на пожарната служба са обозначили мястото с конуси, докато пристигнат полицаи от Шесто управление, които са обезопасили района.

В хода на проверката е установено, че аварията е на тръба на ЕВН "Топлофикация", които веднага са реагирали и са започнали ремонта.

В момента движението на автомобили се извършва само в едното платно, което действа като двупосочно в зоната. Районният кмет се надява до утре аварията да бъде отстранена и булевардът да бъде преасфалтиран. Иван Стоянов благодари на пожарникарите за своевременната намеса и предотвратяването на по-голям инцидент.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Желана от цялата държава милиардна инвестиция идва в Пловдив
Удължават булевард в Пловдив с 24 милиона лева
Пловдивско училище отбеляза по атрактивен начин своя патронен пра...
Една от най-красивите жени на света се оказа 23-годишна пловдивча...
Адвокат: Някои българи почиват по Беломорието, децата им учат в п...
Вижте какво сервираха в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).