Огромно дърво премаза автомобили в Кючука

Автор: Данислава Вълкова
Коментари (4)
11:12 / 20.08.2022
6012
Огромно дърво се е стоварило тази сутрин върху паркирали автомобили, разбра Plovdiv24.bg. Инцидентът е станал на улица "Кичево" в район "Южен", а снимките са направени от Илиян Петков, който сигнализира за това. Три са засегнатите превозни средства, все още се изясняват щетите по тях.

"Улица "Кичево", гр. Пловдив. Добре, че е станало рано сутринта!!! До това води престъпното, некадърно управление на града ни!!!", написа той.

Режат здрави дървета на ул. "Даме Груев" на ул. "Кичево" падат", коментират живущи. В коменатарите под друга публикациятхората обаче коментират, че на "Даме Груев" е щяло да стане същото, тъй като дърветата са стари и изгниват и част от тях одобряват премахването им.

Други обаче не споделят това мнение:

Аз едно не разбирам - как така на Кичево били зле дърветата, а общината нищо не правела, а на Даме Груев били добре - а общината като реши да ги реже, да не ги режела?! Нямате угодия значи, нали в целия квартал са сяти по едно и също време?! Да не би по Кичево да са сяти сега?! Ама ако падне клон върху вашата кола или върху вас самите, друга песен ще запеете тогава. И с просто око се вижда лошото им състояние на дърветата в почти целия Кичук.

На ул. "Скопие" паднаха доста дървета Повредиха няколко коли Дойдоха от общината видяха и вече 3 месец нищо не се прави.


Виж коментарите (4)
Още новини от Новини от Пловдив:
Претърсиха обитаван от пловдивчанка имот в близко село, находката...
Пълен обрат със сервиза и недоволната клиентка!
Пловдивски учен с рекорден брой награди "Питагор"
В Пловдив казват кога е подходящият момент да имаме дете
Пригответе си поне 60 лева, ако искате да ги гледате на живо в Пл...
Луксозен хотел си направи незаконен паркинг в сърцето на Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).