ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Община Пловдив участва в изложението "Ваканция и СПА Експо"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:16 / 24.02.2022Коментари (0)777
Министърът на туризма Христо Проданов откри 38-то издание на Международната туристическа борса "Ваканция и Спа Експо“. Изложението се провежда в периода 24-25 февруари 2022 г. в Интер Експо Център в София и е най-мащабният туристически форум в България, под патронажа на Министерство на туризма. Събитието е изцяло присъствено и е под наслов "Да се върнем към нормалното!“.

След двете най-тежки години в историята на туризма в световен мащаб повече от 110 изложители от цяла България, Гърция, Великобритания, Индия, Испания, Ирак, Монголия, Финландия и др. представят своя потенциал и атрактивни предложения в дните на ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО. Проявата дава уникална възможност общините и мениджърите на туристически обекти да съпоставят своите предложения с конкурентите и да почерпят идеи, които да интерпретират в бъдеще.

Община Пловдив е традиционен изложител във "Ваканция и СПА Експо“ чрез участие на експертите от отдел "Туризъм“. Тази година акцентът на представянето на града е поставен отново върху "Епископската базилика на Филипопол“, както и върху престижното четвърто място, което градът спечели в класацията за "Най-добра европейска дестинация“ за 2022 г. в 13-то издание на престижната класация European Best Destinations.

Пловдивският щанд "Епископската базилика на Филипопол“, който се радва на огромен интерес, е заложил на атрактивен авторски дизайн, с характерни елементи и открояващ се бранд, който включва фрагменти от известните мозайки и препратка към някогашния вид на Базиликата с уникални медальони с различни видове птици. Над лицевата част е поставено и логото "Най-добра европейска дестинация“ за 2022, което градът ни има право да използва във всички свои комуникации, медийни изяви, уебсайт, реклама през годината на титлата.

В подкрепа на идеята за осъществяване на делови срещи с настоящи и бъдещи партньори сред атмосферата на промотираната дестинация, на щанда са подредени множество рекламни материали за Пловдив, за културно-историческите забележителности, както и най-новите информационни и рекламни материали за обекта "Епископската базилика на Филипопол“.

На официалното откриване присъства и заместник-кметът по култура, археология и туризъм Пламен Панов, който заедно с Юлиана Йорданова – началник отдел "Туризъм“ и експертите от отдела посрещнаха на щанда министър Проданов, който в приветствието си на откриването  обърна специално внимание и на общите и взаимни усилия, които трябва да положат държава, общини и бизнес, за да може по-лесно да се отстоява водещото място на туризма в българската икономика. Сред посетителите на щанда бяха и Силвия Георгиева – изп.директор на НСОРБ, кметове и заместник-кметове на български общини, чуждестранни посетители и медии.

На общия щанд на Министерство на туризма, участие има и Тракийският туристически район, които участват и с презентация в деловата програма днес следобед. С богатата си съпътстваща програма,  изложението се превръща във форум, в място за споделяне на идеи и търсене на решения. Проблемите пред бранша са много, само в съвместната работа може да бъдат открити ефективни решения за възстановяване. Около тази идея са обединени участниците в тазгодишното издание, като се очаква в двата дни на изложението представителите от различните сектори на туристическата индустрия да възстановят директния контакт, най-важното в момента.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Бюджет 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба по Роберт Фицо
Купа на България, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: