Община Пловдив с награда от Швейцарско изложение

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:04 / 06.11.2007
842
Престижната „сребърна чиния" е официална награда на Швейцарските туристически награди, посочващи категорията и даващи признание за развит туризъм в град Пловдив.
Наградата предлага възможността за достигане до богат туристически пазар с успешна и целенасочена комуникация, имаща за цел увеличение на известността и привлекателността на град Пловдив. Тя подчертава потенциала на туризма в нашия град.

Отличието в категорията „Музей на открито" има предвид развитието и възможностите на Пловдив като туристическа дестинация, която предлага паметници на културата като Античния театър, Одеона, Форума, Римския стадион и не на последно място отличената много пъти уникалност на Старинен Пловдив.

Изложението бе проведено от 1 до 4 ноември. В него участваха 44 държави от различни континенти, с повече от 300 щанда. На изложението Пловдив се представи със свой щанд, на който обслужващият персонал бе облечен в народни носии. „Това изключително много впечатли посетителите", сподели Веселина Танева - началник отдел „Общинска икономика".


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Провериха сигнал срещу любима хижа недалеч от Пловдив
Бойко Борисов със силно обръщение от Пловдив към избирателите
Манфред Вебер от Пловдив: По-силни сме от всякога
Урсула фон дер Лайен цитира Христо Ботев в Пловдив
Росен Желязков: Европа е преживяла най-кървавите и опустошителни ...
Костадин Димитров: Това е едно историческо за Пловдив събитие


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).