ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Невъобразима мръсотия до затвора в Пловдив
Автор: Диана Бикова 08:45 / 30.07.2021Коментари (2)4103
© Plovdiv24.bg
За невъобразима мръсотия до затвора на бул. "Александър Стамболийски" 4 алармира читателка на Plovdiv24.bg:

"Два пъти в месеца ходим на свиждане в затвора. Събираме се на една беседка, но не мога да ви опиша каква мръсотия е там. Това нещо го тъпчем, после го вкарваме вътре в затвора. В епидемия сме, а хората в затвора не са с маски, въпреки че ние сме задължително с маски. 

Под пейките в беседката - бири, бутилки, кошчето прелива. Преди два месеца сложиха голяма кръгла маса и много се зарадвахме, че има къде да си напишем билетите. Ми те я разбиха тая хубава маса, какво им пречеше? Отгоре върху балатума пък някакви работи написани, телефони... не мога да ви опиша за каква мръсотия става дума. Има голяма черница, плодовете нападали по земята, тъпчем ги, мирише... Забелязах, че имаше и малки бутилчици от алкохол, разхвърляни по земята. 

При положение, че служителите минават всеки божи ден през това място, за да влязат в корпусите, на никой не му прави впечатление каква мръсотия цари в тази беседка. Там има хора, които не работят. Толкова ли е трудно да се измете и да се изхвърли това кошче? Не се ли вижда това нещо от началници, от управа, от служители? При положение, че затворниците не работят, какъв е проблемът в неделя да се изчиства? Ние това нещо го вкарваме в администрацията и в залата за посещение! И после - епидемия! 

Затворниците на свиждане в залата идват без маски. Ако трябва ние, близките, да носим на момчетата маски. По желание не можем да им носим, защото никой не ни е казал, че имаме право. На нас ни казват, че ние задължително трябва да сме с маски и го спазваме. 

Толкова ли е трудно тази беседка да се чисти? През седмицата не знам как е, но в неделите е нещо ужасно. Сега е топло времето, отиваме към 6-6.30 ч., за да хванем първата група за свиждане от 9,00 ч. Елате да видите за какво мръсно и неприятно място става дума!".

Ако и вие станете свидетели на нещо, което според вас заслужава да бъде публикувано, можете да ни изпращате сигнали, снимки и видеа на електронната ни поща novini@plovdiv24.bg, на телефон 0886 598 267 или на фейсбук страницата ни Plovdiv24.bg Новини.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Имало мръсотия до Пловдивският затвор, ами да си я почистят работещите, а посетителите да не хвърлят боклуци където им падне, а и не само посетители. Иначе няма да е зле, ако и хората с право на работа в затвора почистват замърсения участък за който се говори в информативната статия за създалото се напрежение срещу Пловдивският затвор. Да ви кажа нормално е особено събота и неделя, знаете ли какво става, особено като дойдат на братята на свиждане. На1 човек понякога идват по много хора,викат, крещат, нито можеш да се разбереш нищо с никой, а в понеделник около беседката ,,тонове'' боклуци, семки, абе само дето не са се изходили до тоалетна. Примерно доведат детето на някой да го види и още много човеци с него. Просто няма оправия. В предишен момент от живота си ходих на свиждане, но вече не съм толкова наивна с непознати хора. Вече прекратих всякакви свиждания и им теглих чертата. Абсолютно точно си мисля, че е това, което казвам, че като дойдат на ,,братята'' на свиждане и става чудо. Сега не знам, но преди си бе цяло чудо. На толкова неграмотни хора съм попълвала бележки и отгоре на това ти се карат да пишеш по-бързо хахаха и на някои, които много им знаеше устата съм казвала да си ги пишат сами и че не съм длъжна да попълвам бележки и че ще се оплача на охраната на затвора, че ме притесняват, смисъл такъв попълваш бележки и ти дават зор. Така може да възникнат конфликти и да стане някакво сбиване. Вече нямам този проблем да им попълвам бележки под натиск, защото не ходя. Иначе да и преди си бе мръсно около беседката, но и аз лично съм виждала как се хвърлят боклуци, но какво може да направи човек, ако е сам. Въпреки, че и сам война е войн, но да не предизвиквам братята и близките им, ако решат да ме нападнат, но и аз се защитавам законово, когато се налага. ?
+1
 
 
Имало мръсотия до Пловдивският затвор, ами да си я почистят работещите, а посетителите да не хвърлят боклуци където им падне, а и не само посетители. Иначе няма да е зле, ако и хората с право на работа в затвора почистват.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
Тенис от Пловдив и региона
Втора лига сезон 2023/24
Първа лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: