Нахални шофьори ограждат паркоместа със синджири

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (10)
14:42 / 16.07.2010
4392
За поредно своеволие, което може да бъде забелязано из целия град, сигнализира в редакцията на Plovdiv24.bg читател. Става въпрос за порочната практика пред жилищните блокове да се опъват ленти и синджири, с които определени личности маркират паркоместата като лични, макар че земята е общинска и за тях те не плащат нищо. На осмелилите се да заемат съответното място се пукат гуми, откъртват се емблеми и се драскат брони.

Наш репортер се свърза с кмета на "Тракия" Гиньо Матев, тъй като в района явлението е особено масово. Той потвърди, че подобни действия са напълно незаконни и в целия квартал няма нито един абонамент, който да дава основание за някакъв тип заграждане.

С полицейски ленти и синджири нагли шофьори си запазват място, дори и автомобилът им да е допотопно трабантче. Действия за пресичане на подобно поведение може да предприеме единствено полицията. Тъй като въпросът едва ли скоро ще мине на дневен ред, всеки се спасява поединично.

Виж коментарите (10)
Още новини от Новини от Пловдив:
Едни от най-важните държавни мъже идват в Пловдив
Незаконни изкопни дейности на Младежкия хълм!
Митрополит Гавриил: Светият синод не може да извади Николай Пловд...
НКЖИ обеща новият Бетонен мост да е готов за 6 месеца, обясни как...
Най-после отварят кръстовище в Пловдив, затворено много отдавна
Моторист е в болница след пореден инцидент в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).